reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia ja tez Cie tule mocno:-*:-*:-*
Wiesz musimy sobie mowic ze nie ma tego zlego... przynajmniej bedzie krok do przodu i mam nadzieje ze diagnostyka da odpowiedz na wiele pytan mimo ze to wszystko to bol dla serca... mam nadzieje ze teraz juz wszystko u Was pojdzie w dobrym kierunku bo limit zlych rzeczy jyz dawno przekroczyliscie!!!!!

Pyreczko - zaciskam &&&&&&

Emi melduj sie!

Lumia...ja do końca wierzyłam...cały dzień miałam Was w głowie ;(
Teraz dopiero jak piszecie o tej genetyce, to skojarzyłam, że w mojej rodzinnej miejscowości jedna dziewczyna 3 razy nie donosiła i za każdym razem to byli chłopcy. Dopiero jak była w ciąży z dziewczynkami, to wszystko było ok, jej starsza córka to już pewnie pełnoletnia... Ale co, siostra tej dziewczyny wyszła za mąż jakieś 7 lat temu i też poroniła chłopca!!! A w tamtym roku urodziła dziewczynkę! Kurczę, dopiero teraz to skojarzyłam... I pamiętam jak ta druga była już "na wylocie" i tak coś zagadałam, że ja to chyba się nie doczekam, a ona mi wtedy powiedziała "nawet nie będziesz wiedzieć kiedy, ale się doczekasz..." Te jej słowa jakoś mnie tak podniosły wtedy. To mogło być może w kwietniu? A w lipcu taka beta...
Kochana, Tobie też tego życzę...
Muszę oczy wytrzeć...:zawstydzona/y:

Stacy, fajnie, że wszystko na wizycie było ok. Zdjęcie to pamiątka na całe życie. Ja jeszcze nie mam takiego w "d". Kompletuj wyprawkę, bo mi tu dziewczyny pisały, że różnie bywa i to już czas. Ja też zaczęłam ;)
Wczoraj robiłam badanie "odczyn Coombsa" i o dziwo nawet nie poczułam ukłucia :)

Pyreczko, &&&&&.

STYCZEŃ

08 - Kredka - wyniki badań emka
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
13 - M26 - wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

+/- 13 - Emenems - przywitanie z córeczką

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Jestem dziewczynki :-)

Ale tu wesoło :-)

Madzia ta teoria dziewczyn ma sens, nie wiem czy pamiętasz ale na początku pisałam że lekarz oprócz 1 pęcherzyka widzi coś jeszcze. Czekaliśmy na rozwój sytuacji, ale się nie doczekałam bo trafiłam do szpitala z krwawieniem. Lekarz po USG stwierdził że macica się oczyszcza. Drugi bąbel nie chciał zostać.

Kredko - ja jem przed wylotem, w samolocie czytam książki :-)

Byłam dziś na wizycie. Wszystko ok :-) dostałam piękne zdjęcie w 4d. Ale to już wszystko widać! Coś niesamowitego.

No i dziś rodzice m kupili nam wózek który wybraliśmy :-)
Stacy, kiedy następna wizyta?

Magdo, rozważania dziewczyn o Twej becie nie są pozbawione logiki. Ja też myślę, że mogło tak być. tymczasem trzzeba czekać, wbijać sobie do głowy pozytywne myśli i odliczać dni do wizyty ;) ja zaciskam kciuki! i wierzę w dobre zakończenie! jakieś leki dostałas? jak się czujesz fizycznie? (o psychikę nie pytam, bo pewnie kołomyja...). ściskam Cię :**

Lumio, jednak... TY wiesz, że bardzo mi przykro i bardzo chciałam, by to miało pozytywny finał :( jesteś niesamowicie dzielna i silna, co nie umniejsza Twojego bólu i żalu do świata. przykro mi, że życie tak Cię doświadcza. mam nadzieję, że z tej całej sytuacji choć jakieś konstruktywne wieści będą po badaniach.
Gdybym mogła coś dla Ciebie zrobić, pisz! :**

Kamisia, o Tobie tez pamietam :*

Pyreczka, niech ta iui okaże się owocna i obyś się doczekałą drugiego dzieciątka :)

Emi, widzę, że nadal w dwupaku jesteś :D

Kredka, "problem" opanowany?

Beti, Marzen,M26, przyszły tydzień obfitował będzie w podglądanie ;)

Zuzik, Stacy rośnijcie dalej zdrowo :)

a ja od wczoraj winduję mój progesteron. nie wiem, czy pamietacie, ale ostatnio był niski. tym razem jestem obastawiona lekami jak na wojnę. biorę duphaston i zastryzki prolutex. oprócz tego estrofem, a od poniedziałku także encorton i fraxiparine.
wczoraj w aptece zostawiłąm 500zł :/ 14 fiolek prolutexu= 398,99 zł :/// jak się do tego doda pozostałe leki, to wychodzi około 250zł na tydzien :/ pójdę z torbami :D byle w tej jednej torbie dziecię me było :D

STYCZEŃ

08 - Kredka - wyniki badań emka
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
+/- 13 - Emenems - przywitanie z córeczką
13 - M26
- wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

reklama
Dziewczyny ja na sekunde bo jade ale wlasnie odebralam wyniki m i nie kumam
ALT 89 ( 4-50 norma) ze niby co to znaczy?
I trygliceride 2.2 (0.15-1.80) ????
Pomoze ktoras? I przy cholesterol nie ma granic podanych ale jest tak:

Do góry