reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko moja:*** jakby Emi oddala swoj brzuch przez przypadek Hess, albo komukolwiek, to moj jest na wydaniu. Nawet z dedykacją :D

Magdo trzymaj sie Kochana dalej tak dzielnie! Zasmucily mnie wiesci o becie..Moze przy tym natloku aktualnych opcji zostania Mamą cos nareszcie zaskoczy? ;) mocno kibicuje! Mocno, mocno! czuje ze ten rok mimo fatalnego poczatku będzie nas pozytywnie zaskakiwal:)

Lumio, podziwiam Twoj upor, madrosc, i Twoja postawe w ostatnich trudnych chwilach.. obys spotykala na swojej drodze samych dobrych i zyczliwych ludzi, a Twoja dluga droga zakończyła sie jak najszybciej pieknym cuazowym brzuszkiem:)

Emi moze Emma punktualna jest?:p no na pewno nie nadgorliwa:D

Pyreczko jak tam? Ciagnie cos w brzuchu?

Kredko! No nareszcie profeska jakas! Nigdy wiecej lekarzy z podziemi! Gdzie spicie? Blisko kliniki? Moglas priva do mnie poslac bo mi forum ciagle szwankuje, albo to moj telefon juz sie konczy..:/ nie wczytuja mi sie Wasze posty, moje nie dodaja, kupa, kupa!

Beti cudne foty:) swietni jesteście! Czekamy jutro na tesciucha:)

Hmm.. na komorce te oceny tez sie wyswietlaja?:p

Emi ja mam 13 w dacie urodzenia:D ciekawe czy dotrzymasz:p agentka przestraszna z Ciebie:)

Aniko trzymam za slowo!

A ktos mial jeszcze dzisiaj wizyte?
M dzis czy jutro?

reklama
Do góry