reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Co do kotów, ja jestem kociara okropniasta... I chyba już mnie nic nie zdziwi...
A wczoraj (jestem z siebie dumna, a co! ;) ) pomogłam odnaleźć właścicielom zaginionego kociaka. Na lokalnych ogłoszeniach śledziłam od jakiegoś czasu info o zaginionym kocie. I wczoraj klikam na stronie Schroniska oddalonego od nas o jakieś 30 km, a tam, oczom nie wierzę - zdjęcie kota - na pierwszy rzut oka tego samego co w ogłoszeniu...:szok: Klikam w te zdjęcia, porównuję...jeszcze opisy sytuacji niemal identyczne - tu, że zaginął przed Wigilią, a tu, że znaleziony w okresie świątecznym dwie ulice od miejsca zaginięcia... Decyzja! Dzwonię do właścicieli z pytaniem czy kot się znalazł, kobieta odpowiada, że nie. Więc jej mówię co i jak, gdzie ma zaglądnąć, zadzwonić, podałam jej nr do Schroniska... I co? Taaaadaaam! Dzisiaj pod zdjęciem kociaka opis, że wrócił do właścicieli:-p:-) :) A już był przygotowany do adopcji, do Krakowa!

I z naszymi Kropkami też tak jest - musi się wszystko zgrać, musimy trafić na dobrych lekarzy, którzy pomogą naszym jajcom odnaleźć się z żołnierzykami i buuuum! CUD!!! :-) :)

reklama
Kredko mialam na mysli hormony. Czyli testosteron, a nie suplementy i wspomagacze. Poprawa nasienia moze byc zauwazalna po 3 miesiacach, bo tyle trwa cykl produkcji plemnikow. Nawet jak znajda jakies marne nasienie to dobrze! Bedzie nad czym pracowac! Nie gadaj glupot:*
Kciukolce:*

Magda u mnie kiedyś rejestrowali w pon na caly tydzien:D i koniec. A w przychpdni mojego N kolejka od 6 rano...otwieraja 7.30.. telefon? Zapomnij!

Stacy to Ty, prawie jak ja:D tez sie lenie:D

Magda kota Ci przewialo? Czy to od innego mogl zlapac?
U mnie pogoda pod psem...

weterynarka mówiła że przewiało, że typowy objaw, jak z człowiekiem ciepło, zimno zmiany temperatur i krtań załatwiona. ale po antybiotyku powinno przejść. a jak wracaliśmy już się darł i szału dostał i próbował wyłamać drzwi od transportera i bardzo się cieszył że ta podróż w domu się zakończyła:-) :) moje rude słońce:-) :)

jeenyy lecę na terapię :-D

reklama
Do góry