reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
STYCZEŃ

22 - M26 - podglądanie pęcholków
23 - Beti - podglądanie pęcholków
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina

Anika - druga wysoka bhcg

LUTY

03 - niebajka - przepływy i usg 4d
03 - kamisia - wizyta kontrolna i usg
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina

Kredka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
A co tutaj tak cichutko? :)
Ja mam jakiegos dola... nie moge spac po nocy potem odsypiam do 10 rano juz ktorys raz z rzedu..., gowno przez caly dzien zrobie wiec we wszystkim zaleglosci lacznie z posprzataniem domu i zamowieniami klientow... nie mam na nic sily.... i mam wrazenie ze dzien mi przelatuje przez rece...:-(
Wiec ot taka u mnie sytuacja...

reklama
Kredeczko dokładnie wiem o czym mówisz, wcześniej przy staraniach naturalnych, iui, czekałam tylko na kolejną wizytę, kolejne działanie, praktycznie nic innego mało mnie interesowało. Teraz czuję się inaczej bo tam gdzieś w środku czuje ze jestem tak blisko celu i chce w końcu myśleć co będzie później itp. Ty też Kredeczko jeszcze trochę to poczujesz, jesteś z każdym krokiem, działaniem co raz bliżej :)

Do góry