reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
M26 gratuluję bardzo mocno &&& żeby pięknie się zapłodniły :-) :)

dla Wszystkich Was :-*

aniko piękne podchody do mnie robisz;-) ;) co czytam? sagę "Stulecie Winnych". polecam. rewelacja

Nibajko nie ustępujesz w pomysłowości anice:-D kot miałczy, ale za to ma zapalenie spojówek wiec dziś kolejna wizyta i weterynarza:sorry2:

wiem co u Was. a u nas:
dziś byliśmy w OA napisaliśmy testy psychologiczne i jakaś taka poczułam się wypompowana emocjonalnie. teraz czekamy bo na przełomie luty/marzec będzie wizyta w domu. a później zaczniemy kurs.
załamały mi się nadgarstki. wszyscy chcą żebyśmy pracowali, klinika bo trzeba im płacić za usługi, OA bo musimy utrzymać adoptowane dzieci, a wszystko u nich załatwiać trzeba do południa. zadzwoniłam do kliniki żeby się umówić na wizytę do psychologa i co? tylko do południa = wolne z pracy. wizyta pań z OA tylko do południa, bo one nie prowadzą samochodu i komunikacją publiczną będą do nas jechać więc zejdzie im na wizytę pół dnia = dla nas wolne z pracy. na kurs zależało nam zeby systemem weekendowym. jasne zapraszają w sobotę.dzisiejsze testy = wolne z pracy. i dowiadujemy się: dwa indywidualne spotkania z psychologiem w dzień powszedni = dwa dni wolne z pracy. wykład prawnika = wolne z pracy. załamka

uściski dla Was i dziękuję, że jesteście:wink:

reklama
Madziu no troche tego wolnego musicie poswiecic ale chyba wiesz ze warto!!! :-* a zobaczysz ze to raz dwa przeleci!! A kiedy bedziecie mogli poznac Wasza pocieche???:-D

M26 to ja tez tak chce:-) chociaz z moim amh to ja sie martwie czy to 6 znajda a co dopiero 12!! ;-) w sumie to nawet 6 nie potrzebuje tylko jedno ale skuteczne;-)

Kamisia... :-* u mnie raczej psychicznie nic sie predko nie zmienj. Wracam powoli na fitness bo nie moge patrzec w lustro... ogolnie wygladam tak jak sie czuje czyli okropnie... czejam na @ i licze ze jak mi woda zejdzie z organizmu to moze troche lepiej sie poczuje...

Magda, hahah :* ale ja naprawdę ciekawa jestem Twych lektur ;) skoro polecasz, to wpisuję na liste oczekujących... czytam, ze działacie z OA, niech się kręci. przyjdzie czas, ze Twój nastrój też się poprawi. ściskam!

M26, rewelacyjny wynik! 12 dojrzałych komórek, fiu, fiu, fiu ;) niech się teraz ładnie zapładniają. czekam na wieści od embriologa!

Pyreczka, skrobnij, po wizycie! bardzo ejstem ciekawa, co Ci lekarz powiedział! kartkę z pytaniami miałas?

Marzen, strach ma wielkie oczy, dasz radę, a my CIę tu wspierać bedziemy i kibicować bardzo:)

Kredko, Tobie kibicuję, byś się zmobilizowała do fitness, bo pamiętam, ze dobrze Ci to robiło! :) byłaś wtedy z siebie zadowlona, a morale trzeba podnosić suksecywanie:)

Zuzik, ale od Ciebie energia pozytywna bije :) super!

Beti, jak nastroje przed jutrem? co tak dziś zamilkłas?

Lumia, podczytujesz? daj znaka!

Kamisia, Stacy :*

Niebajko, uśmiecham się do Ciebie:)

ja od dzis do niedzieli mam studia. pojechałąm dzisiaj, ale byłam tylko połowę czasu - okazało się, że z jednych zajeć mamw piatek egzamin :/ wracając wpadłam do mojej lekarki po recepty do rejestracji, a tu niespodzianka, bo udało mi się z pogadać z gin odnośnie leków i wizyty, początkowo miałam mieć wizytę 9 lutego, ale uprosiłam, by byłą wcześniej i tak oto 4 lutego zobaczę Kropka :) i najlepsze, ze specjalnie dla mnie lekarka przyjdzie tego dnia na 7.00 rano, a normalnie zaczyna o 7.30. Poczet moich aniołów się zwiększa :)

reklama
Do góry