reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Nadzieja umiera ostatnia.... szkoda tylko, że zawsze umiera :sad: niestety odebrałam teraz wyniki i swoją pierwszą iui muszę zaliczyć do nieudanych, a żebym bardziej się dobiła to wyszła mi prolaktyna 28,3 przy normie 23,3 :frown: najgorsze jest to, że chce mi się ryczeć a siedzę w pracy...

reklama
Inis dziękuję za słowa wsparcia, ja czekam żeby poród nadszedł....ale jak ostatnio patrzałam na brzuch to tęskno mi będzie....ehhh no cóż,życie często nie rozpieszcza...

M super !!! :) oby tak daaaaalej !!!!!

Nouvelle przykro mi,ale po złości,łzach i nerwach nie możesz się poddawać.

M gratuluję z całego serduszka:-) wspaniale!

Nouvelle przykro mi. Kurcze a miałaś już wcześniej problemy z prolaktyna? Ja biorę bromergon już dwa miesiące i lekarz mówił że muszę już brać do zajścia w ciążę a potem stopniowo odstawimy. Robisz przerwę czy od razu drugie podejście do iui?

Inis to ja juz wiem kto mi w tych krzaczorach szelescil;-) to przynos dalej szczescie bo nas jeszcze tu troche zostalo:-*

M26 no nie ukrywam ze ciarki mi przeszly ale mialam juz wczesniej przeczucie ze bedzie ok!! Gratuluje i cichutko zazdroszcze:-*

Nouvelle no niestety taki nasz los ze czasem sie nie udaje ale musimy walczyc do osiagniecia celu!!!

Nie wiem, co robić... jutro spróbuję podejść do mojego gina żeby z nim skonsultować wyniki. Miałam wcześniej problem z PRL mniej więcej na tym samym poziomie co teraz mi wyszła. Brałam wcześniej bromergon ale na mnie nie działał i po dwóch miesiącach brania wyszła mi jeszcze wyższa prolaktyna. Potem brałam castangnus i po nim w ciągu tygodnia prolaktyna zjechała mi do poziomu 9,4. A przed inseminacją w 2 dniu cyklu miałam ją na poziomie 14,2. W międzyczasie co 7 dni gin kazał brać diostinex (nie wiem jak to się pisze) i powiem szczerze, że jestem mega zaskoczona tym wynikiem. O progesteronie też nie wiem co myśleć, bo od iui przyjmowałam duphaston i luteine dopochwową, a dziś wyszedł mi na poziomie 9. Jestem załamana i chyba rzeczywiście nie będzie mi dane zostać matką... a tym bardziej się wkurwiam bo kolejna koleżanka zaszła od tak w ciąże...i to już trzecią ;(

M26, bardzo dobrze to wygląda!! Niech pięknie przerasta :* :) super!!!

Nouvelle, kurde:( przykro mi! Ale nie łam sie, wyplacz się, wyzal i wracaj do walki. Zrobisz porządek z prolaktyna, są jeszcze inne leki i na pewno któryś pomoże. Ściskam!

reklama
Nouvelle to co mi wiadomo prolaktyne bada się od 2 do 5 dc, za pierwszym razem jak zbadalam wyszedł mi wynik ok 30, przestraszyłam się i w następnym dniu powtórzylam i wyszło mi ok 15. Lekarz powiedział że jest ok bo to jest również hormon stresu. Więc nie denerwuj się na zapas. Powtórz może badanie.

Do góry