reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Magda, marzen, myślami Wami :*

M26, jak sytuacja u Ciebie?

Kredki, w zasadzie cykle masz regularne i szkoda by bylo, gdyby coś się tam pomoeszalo. Trudno powiedziec. Przemysl propozycje Inis o dluzszym pobycie w Pl. Moglabys przyjechac na pocaatku @ i caly cykl (a przynjamniej polowe) monitorowac i dobrze przygotowac się do zabiegu. Unikniesz stresu związanego z owulacja itp
Kibicuje!

Beti, a Ty masz coś w planach?

Lumio??

Dobrego dnia wszystkim :*

reklama
Madziu, marzen, M26 &&&&&&&&

Aniko moze to i jest pomysl tylko wtedy gdansk odpada bo co ja tam bede robic sama tyle czasu??? Wtedy musialabym kolejny raz zmienic klinike i zaczac wszystko w bielsku i zostac u rodzicow.. nie wiem sama co mam robic

Madzia, dobrych wieści życzę. &&&&
M26, jak plamienie dzisiaj? To pewnie efekt wgryzania się i meblowania... bo lekami jesteś obstawiona więc z tej strony nic zlego dziać się nie może.

Dziewczyny maja rację, kwas foliowy na receptę jest silniejszy i jak są wskazania, trzeba brać.

Beti, kochana, pisz do nas z tych krzaczorków. Masz już plan działania? Wiem, ze ciężko ruszyć ale ty jestes mega babka i dasz radę. Moze jakies badania w międzyczasie?

Kamisiu, przytulam mocno, myślę o was ciepło.
Niebajko. Stacy. ;**

Lumio, a jak u ciebie sprawy się mają?

Marzen, jak się czujesz?

Kredko, wiem ze szukasz okazji tanszych biletów, tylko czy manipulowanie cyklem i to na własną rękę nie wyrządzi wiecej szkody niż pożytku...?? Dupek moze cię rozregulowac i wtedy będzie jeszcze trudniej... wierzę że podejmiesz dobra dla ciebie decyzję; ) :)

Dziewczyny wpisujcie terminy do kalendarza, nawet te odlegle, szybciej wam czas minie, a my bedziemy wiedziec kiedy, za kogo kciukować ;) ;) ;)

U nas tylko dwa karmienia w nocy więc mamuśka wyspana i wypoczęta ;) wczorajsze oczekiwania na kupkę zakończone sukcesem.
Ciepłej soboty wszystkim życzę. Łapcie wiosenne promienie i witaminę d, bo ona działa anydepresyjnie.

Kredko ja mialam robione hsg w szpitalu i oni wymagali czystos pochwy ode mnie. Tylko ze dla nich taki wynik jest wazny tylko tydzien wiec robilam ja w srode. W czwartek wynik i stres czy czysto (za pierwszym razem grzybki) a w piątek hsg

Dziewczyny mam pytanie. Po tym moim krwiaku dostalam dwie miesiaczki pod rzad. Moja gin kazalam mi brac orgametril na wyciszenie jajnikow od 5 do 25 dc. Dzis jest 15dc i zamiast wyciszenia to bardzo mnie bola. W aumie to tak jak na @. Czy to normalne? Moze mi ktorac to wytlumaczyc?

Magda &&&&&&&&&&&&&&&&&
Kredka, ja też jeździłam do Gdańska, nocowałam, a przed pobraniem tydzień tam byłam na monitoringu, więc wiem jak to jest, ech. Opcje są dwie jeśli nie chcesz zmieniać kliniki. Można wynająć pokój na kwaterze w Gdańsku, nad morzem :) , poza sezonem można się z właścicielem dogadać co do ceny na parę tygodni i zaproponować rodzinie rotacyjne wizyty nad morzem: tydzień mamusia, tydzień babcia, tydzień siostra czy przyjaciółka - zleci, nie? Albo, jeśli Twoja klinika to IV to masz oddział we Wrocławiu i w Warszawie, to zawsze bliżej żeby skoczyć, nawet na kilka dni?

reklama
Cyt: "badanie czystosci przed hsg, ile to wcześniej się robi i ile się czeka na wyniki? Bo tutaj przy hsg mi nic nie robili?"

Jak nie robili to i parę problemów masz z głowy :)

Jak tutaj dziewczyny piszą co lekarz to inne podejście. W IV strasznie się certolą... Wpierw kazali mi posiew zrobić u siebie (w moim mieście), zrobiłam w Syn..o, ogólnopolska siec labów - wynik idealny. Pojechałam z nim do Wrocławia - nie jest idealny według lekarki, powtórka u nich - w ciągu 2 godzin wynik - nie jest idealnie, mogłoby być lepiej. Leki, kolejny miesiąc, wyprawa do Wrocławia - nie jest idealnie. Itd, znów kolejny miesiąc nie jest idealnie. W końcu lekarz mi zrobił wymaz z szyjki, mam wynik ale jest problem z konsultacja telefoniczną - nie mogę się doprosić informacji o koszcie konsultacji mailowej lub telefonicznej i numerze konta. Obsługa pacjenta mailowa we Wrocławiu w porównaniu z Gdańskiem jest tragiczna. I znów stoję w miejscu. A w ogóle to pierw musiałam usunąć polipa i 2 miesiące odczekać. I tak zleciało 5 miesięcy i nadal jestem w tym samym miejscu... A czas płynie...

Do góry