reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anka- przykro mi. Teoretycznie przy dupku nie powinas miec@, ja dostaję 3 dni po odstawieniu. Ale dokładnie to tylko gin Ci może powiedziec. Na wrocławskim bocianie był ostatnio ( przy mojej ostatniej iui) taki przypadek, ze dziewczyna po inv dostała krwawienia dzien przed betą, załamała się, ale na betę poszła i wyszła pozytywna. Cuda się zdażają kochana, zwłaszcza przed swiętami. Zawsze trzeba wierzyc. Sciskam Cię mocno.

reklama
Anka- przykro mi bardzo- myślałam , że Tobie się uda z dobrymi bezproblemowymi wynikami:confused::confused::confused::confused:.
Teraz to dla mnie to IUI rzeczywiście jest marnotrawieniem kasy i czasu...........

Przykro mi Anka. Nie poddawaj się i walcz dalej.
Widzicie jak to z tym IUI jest. Jak dla mnie to powinni pisać w statystykach, że ma tylko 5% skuteczności i oczywiście cena zabiegu powinna być drastycznie obniżona!!!! Ceny niektórych usług medycznych są brane z kosmosu!!!!

ja wydałam na iui juz około 2700 plus dojazdy to będzie dobre 3000. 1/3 kosztu invitro. Tylko na pocztątku wydawało się ze inv to ostatecznosc. Gdybym mogła cofnąc czas już we wrzesniu podchodziłabym do inv, a tak muszę czekac do lipca.

Lilonka- to tak jak bym teraz czytała swoje komentarze!!!!!Ja z perspektywy czasu też tak myślę, wiadomo zanim trafiliśmy do kliniki zanim by się porobiło te wszystkie badania- to też by czas leciał, ale z pewnością jakbym od razu postawiła na invitro to też bym miała 1/3 kosztów zaoszczędzonych, bo mnie w całości też mniej więcej tyle wyszło i na pewno bym już z brzuchem latała, a tak....no tak tonący się brzytwy chwyta- dlatego najpierw próbujemy mniejszego zła.........
Ja też miałam niby przy 2 IUI takie super idealne warunki i co i doopa.
Dobra lecę bo mamy sypialnię rozkopaną a mam nadzieję w święta ją wypróbować :-)

Anka - bardzo mi przykro :-) dupek jest na podtrzymanie ciązy ale tez na wywołanie @

Co do IUI to wychodzi na to, że statystyki klinik nie sa do końca wiarygodne, bo jak widze na forum ile osób miało IUI to jestem w szoku, a żadna z nich nie zaciążyła ( wyjątek SONY).

Anka przykro mi bardzo, kurcze ale lipa uslyszec takie zle wiadomosci dzien przed IUI.. wychodzi na to ze te inseminacje to jedna wielka sciema i udaje sie bardzo niewielu parom.:-(

reklama
ala nie myśl , że to lipa , bo jednak sie udaje. Jakby się nie udawało to by tego nie robili :-) trzymam &&&&&&&&& za jutrzejszy dzien.

Czytalyscie na forum BB że nieżyje jedna z forumowiczek. osierociła nastoletnią córkę i 5 miesięcznego synka. Rodziła w lipcu 2011.

Do góry