reklama
Moj koszt inseminacji to 500zl plus badania to razem mnie wynioslo jakios kolo 1000 ... teraz czekamy na zrobienie testuPrzed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
A droznosc jajowodow mialas ?Przed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
natalix0
Fanka BB :)
A droznosc jajowodow mialas
Miałam
adunnnia90
W Gamecie w Lodzi?Przed....ten miesiąc chcę przeznaczyć na badania. Będę miała inseminację w Gamecie.Strasznie dużo badań tam wymagają przed iui. ...Inseminacja 800zl plus badania 800...no ale czego się nie robi. ...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
W Gdyni
adunnnia90
Bo my mieliśmy inseminacje w Lodzi w gamecie [emoji4] no masz racje strasznie duzo badan musielismy miec.W Gdyni
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam przepychanr jajowody...to jest dopiero masakraBardzo nieprzyjemne badanie. ...myślałam, że umre! !!Ale wyszło ok
reklama
3 lutego to bie za szybko na testowanie? Mi kazali odczekać 14dni od IUINo to mocno trzymam kciuki !!)) ja wczoraj mialam IUI...no nic przyjemnego
3 lutego testuje
![]()
Podziel się: