reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cikulinka oby sie udało i juz nie będzie potrzebna 5 próba.. . Też już tak bym bardzo chciała żeby Nam sie wszystkim udało..... musimy być silne i walcZyć.....

Ja tez czuje ze to ten czas :) chociaz powiem wam ,ze nie widze sluzu plodnego dzis ????? Co wy na to ??? Zalamie sie ?
Cikulinka lepiej zeby teraz sie udalo i mam nadzieje,ze cos tam sie juz u Ciebie dzieje w brzuszku :) a powiedz mi jak sie w ogole czujesz ? Jakies objawy na @?

Ja niedawno sie dowiedzialam,ze kolezance nie powiodlo sie in vitro...no i byla po 7 IUI masakra :(

Ja tez czuje ze to ten czas :) chociaz powiem wam ,ze nie widze sluzu plodnego dzis ????? Co wy na to ??? Zalamie sie ?
Cikulinka lepiej zeby teraz sie udalo i mam nadzieje,ze cos tam sie juz u Ciebie dzieje w brzuszku :) a powiedz mi jak sie w ogole czujesz ? Jakies objawy na @?

Ja niedawno sie dowiedzialam,ze kolezance nie powiodlo sie in vitro...no i byla po 7 IUI masakra :(
zylwia lec do rosmanu po olej z wiesiolka
mnie i innym pomaga ja biore oeparol własnie z olejem z wiesiołka.....
swoja droga mnie tez ostatnio wydawalo sie ze nie mam sluzu a okazało sie ze jest go duzo i nie brałam wtedy oleju.......moze i tak jest w twoim przypadku...co do objawow to chyba nic plecy mie bola az podczas snu sie budze...no i jakis taki sluz dziwny a tak to nic.......chociaz jakis dyskomfort tam jest ale to chyba nie to

zylwia lec do rosmanu po olej z wiesiolka
mnie i innym pomaga ja biore oeparol własnie z olejem z wiesiołka.....
swoja droga mnie tez ostatnio wydawalo sie ze nie mam sluzu a okazało sie ze jest go duzo i nie brałam wtedy oleju.......moze i tak jest w twoim przypadku...co do objawow to chyba nic plecy mie bola az podczas snu sie budze...no i jakis taki sluz dziwny a tak to nic.......chociaz jakis dyskomfort tam jest ale to chyba nie to
A ja trzymam kciuki zeby to bylo tooo !!! ;)) a mam pytanie co z tym pelnym pecherzem w vzasie IUI ? Mowila Ci cos nasza Pani doktor ? Bo mi nic a tu dziewczyny o tym pisza :)

Cześć dziewczyny. Dziękuję Wam za wsparcie. Byłam wczoraj w klinice i czekam@ aż przyjdzie i od razu biorę clo. Jak dobrze pójdzie to w tym cyklu podejdę do iui. 31.03 mam monitoring. Trzymam za was wszystkie kciuki.

Hej, miałam dziś monitoring i we wtorek IUI :) pęcherzyk 17 mm a endometrium tak 9 prawie 10 mm. Pani doktor stwierdziła że to "idealne warunki" no ale zobaczymy, do wtorku pęcherzyk powinien mieć z 19 i będzie dobrze. Trzymajcie proszę kciuki bo to będzie moje 3 podejście i chyba ostatnie...

Hej, miałam dziś monitoring i we wtorek IUI :) pęcherzyk 17 mm a endometrium tak 9 prawie 10 mm. Pani doktor stwierdziła że to "idealne warunki" no ale zobaczymy, do wtorku pęcherzyk powinien mieć z 19 i będzie dobrze. Trzymajcie proszę kciuki bo to będzie moje 3 podejście i chyba ostatnie...
Suuuuper !! Mije endo wczoraj bylo 8 wiec szok bo zawsze mialam 5-6,5 ;) jutro jwszczr powinno byc wieksze ;) jolancik a Ty cos mi powiesz na temat tego pelnego pecherza do IUI ?:) jutro jade na 7.20

reklama
Trzymam mocno kciuki aby bylo to 3 i ostatnie SZCZĘŚLIWE podejscie [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry