reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wiem, wiem, tylko skończyły mi się i liczyłam że jak płacę składki to chociaz raz mnie odciaza i trochę zaoszczędze, no ale niestety nie w tym państwie [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Lepiej kochana lepiej ale i tak nie wiem czy czasami nie pociagne chorobowego co by tak na maxa już odpocząć

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Reqiem dziwnie. Ja mialam na nfz chyba z 6cykli monit wiec mozna!

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja też kiedyś, tylko wiesz teraz już wyszło, że on zrobił wszystko co mógł i pozostaje szukać pomocy w klinikach. Mówił że robiliśmy tyle razy monit, a ja mam zalecenie żeby zrobić na naturalnym cyklu i pełna obserwacja do pęknięcia itp.
I wspomniałam o tym, Ale jak już usłyszałam ale budżet nie pozwala na tyle badań to nie drazylam tematu. Albo sobie pójdę do innego lekarza po prostu albo trudno zabule w klinice.

To fakt, nasza służba zdrowotna jest nieoceniona .... ja co miesiąc płace za siebie zdrowotne + moj pracodawca... jaki to ma sens to nie wiem skoro o nic i tak nie można się w tym kraju doprosić.., nie wspominając o kolejkach i traktowaniu pacjentów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja mam powiem że jestem zła bo przez dwa lata miałam swoją firmę i płaciłam zdrowotne, umowę o pracę - zdrowotne i jeszcze miałam umowę zlecenie gdzie też odciagali zdrowotne, a teraz usłyszę że mam budżet 70 zł na wizytę. Syf jak cholera.

No ja tez odprowadzam dodatkowe ubezpieczenie w pracy na siebie i męża i nic z tego nie mam bo nie mam w pakiecie wizyt u lekarzy jedynie szlachta z góry ja jako szarak odprowadzam składki i jedynie dostanie za urodzenie dziecka kasę i tam wypadki i inne

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Do góry