redferrari
Fanka BB :)
Widać Sosenko gratuluję! Czekamy na dobre wieści potwierdzenie z bety!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
10 dc. Owu wypada na pon. Na wizycie wyszlo ze ten jeden ma 21mm. Ostatnio dostalam.zastrzyk na pekniecie. Mysle ze do max 24 powinien urosnacA który to dzień I przy ilu Ci pękają?
Tchnełas we mnie ogromne nadzieję, biorąc pod uwagę że ten sam lekarz będzie mi robił moje IUI [emoji4]Tak, ale piersi bola mnie bardziej niż zwykle, są bardziej powiększone... szybko się mecze i jestem ciagle głodna. Czuje od tygodnia pobolewanie w brzuchu... ostatnio było tak samo. No to się po prostu czuje [emoji4]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Nie byłam w takiej sytuacji. Ale ogólnie jeśli oczyściło się samo to mowia że juz po pierwszej @...Widać widać... Cień cienia ledwo zauważalny, miałam to samo może ciut wyrazniejsza druga kreska była u mnie, ale robiłam test 18 dni po IUI. Z każdym d dniem coraz wyrazniejsza była. Niestety poroniłam w 8 tyg. Łyżeczkowaniem się skończyło. Pozbieralam się już, jestem 3 dni po zabiegu. Mam pytanie do Was, czy któraś z Was przez to przechodziła? W sensie po zabiegu łyzeczkowania jest? Po jakim czasie znów zaczęłyście starania? Kilku lekarzy pytałam jak to z tym jest i każdy inne zdanie miał...jeden mówił, że już od następnego cyklu można, inny, że pierwsze 2 cykle odczekać ale w 3 to już trzeba, a jeszcze inny, że trzeba odczekać conajmniej 3 miesiące... I weź tu mądry bądź...
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom