Mmmartolcia31
Aktywna w BB
Dasz radę kochanaMiłego dnia dziewczynyja dziś jadę w paszczę lwa (czyli do teściowej). Nikt nie mówił, że będzie łatwo...
nie taki Diabeł straszny
miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dasz radę kochanaMiłego dnia dziewczynyja dziś jadę w paszczę lwa (czyli do teściowej). Nikt nie mówił, że będzie łatwo...
nie taki Diabeł straszny
miłego dnia
Powodzenia!Miłego dnia dziewczynyja dziś jadę w paszczę lwa (czyli do teściowej). Nikt nie mówił, że będzie łatwo...
Haha dasz radę!!!Powodzenia!
trafiłaś z tą szarlotką w samo sednoDasz radę kochananie taki Diabeł straszny
pewnie dostaniesz pyszny domowy obiad i deserek, może szarlotkę?
miłego dnia
![]()
trafiłaś z tą szarlotką w samo sednoprzeżyłam marudzenie
jestem dzielna
![]()
HejkaJa mam być przed 8 też miedzy pacjentami, i tak wyczerpuje pękania jajek choć naprawdę staram się o tym nie myśleć to jednak ta podświadomość robi swoje i nie daje zapomnieć![]()
może trochę i życie ma ponoć ciężkie...A czemu tak marudzi Twoja tesciowa? Moze zazdrosna jest o synka najzwyczajniej![]()
normalne, dziubnęli Cię w szyjkę zakładając ten cewnik do podawaniaHejka
I jak tam sytuacja?
Ja czuję ewidentnie prawy jajnik od godziny... przed - po - lub w trakcie owulacji mam nadzieje!!
A jak Ty się masz?
Ja po samym zabiegu w domu zauważyłam podczerwieniona wydzieline, ale mam nadzieje ze to normalne...
miłego wieczoru!
Hejka
I jak tam sytuacja?
Ja czuję ewidentnie prawy jajnik od godziny... przed - po - lub w trakcie owulacji mam nadzieje!!
A jak Ty się masz?
Ja po samym zabiegu w domu zauważyłam podczerwieniona wydzieline, ale mam nadzieje ze to normalne...
miłego wieczoru!