reqiem
Fanka BB :)
Dokładnie tak, podbijam pytanie?! Przy laparo sprawdzaja jajowody,budowe narzadow rodnych od srodka i przedewszystkim moga za jednym zamachem uporac sie np z niedroznoscia albo ogniskami endo.I na pewno nie wolno się załamywaćA Ty miałaś Dzoannna może badanie laparoskopie? Podczas tego zabiegu potwierdza się lub wyklucza ostatecznie endometrioze. Do tego sprawdzają dodatkowo czy są drożne jajowody , ja miałam ten zabieg 6 lat temu, on naprawdę dużo wnosi
A Ty miałaś Dzoannna może badanie laparoskopie? Podczas tego zabiegu potwierdza się lub wyklucza ostatecznie endometrioze. Do tego sprawdzają dodatkowo czy są drożne jajowody , ja miałam ten zabieg 6 lat temu, on naprawdę dużo wnosi
wszystko będzie dobrze, jak jest jakiś stan zapalny to myślę że pro forma badanie Ca, żeby wykluczyć to świństwo, jeśli podejrzewa endomeriozę to ok, trzeba diagnozowac żeby wykluczyć A nawet jeśli odpukac by się potwierdziło to ta chorobę też się leczy i też można zajść w ciążę, ale to był inny lekarz i jego spojrzenie na ust, więc myślę że koniecznie musisz się skonsultować ze swoim i na spokojnie wysłuchać co on o tym wszystkim mysli