@kolor nadzieji ja się nie łudzę, ale zmień mi proszę datę testowania na 08.06 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Jutro wielki dzień. Nasza pierwsza inseminacja. Cieszę się, ale jednocześnie jestem przerażona! Bardzo proszę o trzymanie kciuków [emoji120][emoji120][emoji120]
73 - Beta w poniedziałek
W poniedziałek. Strasznie się boje ;/ cały czas zastanawiam się czy już spadła ;/ i nie chce się nastawiać ale jest ciężko . Będę mieć długi weekend ..Kiedy kolejna beta?
Super Kochana :-) mamy juz 2 z 6 kresek ! Teraz czekamy na kolejne 4 do kolekcji:-).73 - Beta w poniedziałek
Mam przeczucie, że bedzie sukcesW poniedziałek. Strasznie się boje ;/ cały czas zastanawiam się czy już spadła ;/ i nie chce się nastawiać ale jest ciężko . Będę mieć długi weekend ..
U mnie raczej nic z tego dzisiaj cały dzień plamienia... w sobotę terminowo okres :/Super Kochana :-) mamy juz 2 z 6 kresek ! Teraz czekamy na kolejne 4 do kolekcji:-).
Mi się wydawało dziwne to co powiedziała lekarka. Jak dla niej 14dpo za wcześnie na hcg to chyba powinna się douczyć ze to termin okresu i implantacja powinna być już dawno. Dobrze, ze się nie nastawialas ze może się udało.U mnie raczej nic z tego dzisiaj cały dzień plamienia... w sobotę terminowo okres :/