reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
salfazin, pro men, wit. a+e, magnez, dużo pił mleka, jadł serki, ryby. Nie wiem czy coś jest na rozrzedzenie nasienia szukam w necie ale jeszcze na nic nie trafiłam. jakbyście cos wiedziały będę bardzo wdzięczna.

sylkabecia u dr Woźniaka leczyłam się w Novum w Warszawie, to on szybko zareaował na moja torbiel to znaczy dwa 2 tabletkami nie pomogło więc szybko laparoskopia i tak mam ją juz za sobą :-D ale chyba od października nie pracuje już w Novum i przeszłam do dr Szulca

dr Woźniak zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie i jego szybka reakcja bardzo mi sie podobała

nanusia82 - ja mialam IUI w 15 dc przy cyklach 28 dniowych:) mialam wtedy jeden pecherzyk pekniety i dwa dojrzale przed peknieciem, ale mysle ze lekarz za szybko podal mi duphaston (na nastepny dzien) i te dwa pecherzyki juz nie pekly, mimo ze bralam pregnyl dzien przed IUI. Utworzyla mi sie wtedy torbiel i zeszla dopiero w kolejnym cyklu, przez co nie mialam drugiego IUI, tylko laparoskopie diagnostyczna, aby sprawdzic droznosc jajowodow. To bylo w zeszlym miesiacu, teraz probujemy naturalnie a od nastepnego cyklu, nowy lekarz:)

Ja jutro jadę na podgląd. Proszę trzymajcie kciuki, aby po tym nowym leku pęcherzyki miały już prawidłowe rozmiary czyli około 20mm, to wtedy jak dobrze pójdzie, w czwartek powinna być inseminacja.

A lekarz powiedział,że to moje przeziębienie raczej nie powinno wpłynąć negatywnie na IUI

nanusia mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ale sie nas nazbierało do IUI w jednym czasie:-D fajnie bedzie nam raźniej:-)
sylkabecia to świetne wiadomosci!!!!!! Superrr że z nasionkami M jest jest lepiej i ze nadaja się do IUI to najważniejsze:tak: Moze uda Wam sie jeszcze w tym cylku zadziałać:-) kciuki zaciśnięte:-D
Ja w środę jadę na wizytę do kliniki na pierwszy podgląd, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze żołnierzyki mojego M też choć troszkę się porawiły i będa sie nadawać do IUI. Po takich miksturach jakimi go faszeruje powinna byc poprawa:-p ale reguły nie ma....:sorry:

hejka! no sporo nas ale to fajnie...hmmm tylko ja jestem po iui teraz??? jeszcze tydzien i bedzie jasne co i jak..poki co nic mnie nie boli, jajników nie czuje, dydki normalne hmmm ta cisza w organizmie jest przerazajaca hehe
o kurcze to zołniezyki waszych mezow nie nadaja sie iui?? :shocked2:ja nie pamietam parametrów mojego M ale kwalifikujemy sie bez problemu

reklama
Do góry