reklama
sylkabecia
Fanka BB :)
salfazin, pro men, wit. a+e, magnez, dużo pił mleka, jadł serki, ryby. Nie wiem czy coś jest na rozrzedzenie nasienia szukam w necie ale jeszcze na nic nie trafiłam. jakbyście cos wiedziały będę bardzo wdzięczna.
pysiolina86
Zaciekawiona BB
sylkabecia u dr Woźniaka leczyłam się w Novum w Warszawie, to on szybko zareaował na moja torbiel to znaczy dwa 2 tabletkami nie pomogło więc szybko laparoskopia i tak mam ją juz za sobą
ale chyba od października nie pracuje już w Novum i przeszłam do dr Szulca
dr Woźniak zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie i jego szybka reakcja bardzo mi sie podobała

dr Woźniak zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie i jego szybka reakcja bardzo mi sie podobała
sylkabecia
Fanka BB :)
oj to inny lekarz o tym samym nazwisku, mój jest z Poznania i jest super
natus
Zaangażowana w BB
nanusia82 - ja mialam IUI w 15 dc przy cyklach 28 dniowych
mialam wtedy jeden pecherzyk pekniety i dwa dojrzale przed peknieciem, ale mysle ze lekarz za szybko podal mi duphaston (na nastepny dzien) i te dwa pecherzyki juz nie pekly, mimo ze bralam pregnyl dzien przed IUI. Utworzyla mi sie wtedy torbiel i zeszla dopiero w kolejnym cyklu, przez co nie mialam drugiego IUI, tylko laparoskopie diagnostyczna, aby sprawdzic droznosc jajowodow. To bylo w zeszlym miesiacu, teraz probujemy naturalnie a od nastepnego cyklu, nowy lekarz
Ja jutro jadę na podgląd. Proszę trzymajcie kciuki, aby po tym nowym leku pęcherzyki miały już prawidłowe rozmiary czyli około 20mm, to wtedy jak dobrze pójdzie, w czwartek powinna być inseminacja.
A lekarz powiedział,że to moje przeziębienie raczej nie powinno wpłynąć negatywnie na IUI
A lekarz powiedział,że to moje przeziębienie raczej nie powinno wpłynąć negatywnie na IUI
nanusia mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ale sie nas nazbierało do IUI w jednym czasie
fajnie bedzie nam raźniej:-)
sylkabecia to świetne wiadomosci!!!!!! Superrr że z nasionkami M jest jest lepiej i ze nadaja się do IUI to najważniejsze
Moze uda Wam sie jeszcze w tym cylku zadziałać:-) kciuki zaciśnięte
Ja w środę jadę na wizytę do kliniki na pierwszy podgląd, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze żołnierzyki mojego M też choć troszkę się porawiły i będa sie nadawać do IUI. Po takich miksturach jakimi go faszeruje powinna byc poprawa
ale reguły nie ma....

sylkabecia to świetne wiadomosci!!!!!! Superrr że z nasionkami M jest jest lepiej i ze nadaja się do IUI to najważniejsze

Ja w środę jadę na wizytę do kliniki na pierwszy podgląd, ciekawa jestem co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze żołnierzyki mojego M też choć troszkę się porawiły i będa sie nadawać do IUI. Po takich miksturach jakimi go faszeruje powinna byc poprawa

hejka! no sporo nas ale to fajnie...hmmm tylko ja jestem po iui teraz??? jeszcze tydzien i bedzie jasne co i jak..poki co nic mnie nie boli, jajników nie czuje, dydki normalne hmmm ta cisza w organizmie jest przerazajaca hehe
o kurcze to zołniezyki waszych mezow nie nadaja sie iui??
ja nie pamietam parametrów mojego M ale kwalifikujemy sie bez problemu
o kurcze to zołniezyki waszych mezow nie nadaja sie iui??

pysiolina86
Zaciekawiona BB
Roxii ja też w środę na pierwsze USG ale z doświadczenia poprzednich cykli stymulowanych CLO podejrzewam że w piatek będzie juz IUI
reklama
Podziel się: