reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Witam dziewczyny z rana.

Dziękuję wszystkim, które mnie tak miło powitały, fajnie, że mogę teraz z Wami pisać.

Lena78 – napisz, czy Ty się nie denerwujesz, bo ja strasznie to przeżywam, chociaż to moje pierwsza IUI i wiem, że szanse są małe. Trzymam kciukasy za Ciebie mocno.Jak zdecydujesz się na lekarza w Radomiu, to będziemy się u tego samego leczyć.

Ladybea – to kiedy on czas znajduje na to Novum, skoro w Radomiu codziennie przyjmuje – byłam u niego już i o 21:00 i o 7:00 rano – przed IUI musiałam monitorować pęcherzyk co 12 godzin.

Bziunia – dzięki za kciuki J Ty już do 3 IUI będziesz podchodziła, tym razem musi się udać, POWODZENIA – pisz co ijak, bo jestem ciekawa.

Kasik – trzymam kciuki, aby wszystko się udalo:)

Smerfetka – trzymam kciuki za auto, dla odmianyJ

Kasica 82 – witajJ

reklama
Ewciak,jak tez jestem po pierwszej iui......i mam takego stresa,że hej!!...tu bym chciałą zrobić test,a tu boje się rozczarowania...i kółko sie zamyka....
Lena,pragnę tego,aby nie przyszła!!!!.................chyba jak każda tutaj z Nas.....

Kasica82 - kiedy miałaś dokładnie, ja 16.01. Jutro mam zrobić progesteron, nie wiem po co i iść z wynikem do Dr między pacjentkami. W zeszły cyklu też robiła dokładnie tego samego dnia - to będzie 23 d.c , ale wtedy to tak kontrolnie - nie było żadnych prób i podejść - tylko naturalnie oczywiście. A jak miałaś robioną IUI na pękniętym?

Powiem Wam dziewczyny, że test rozbiłam dopiero jeden raz w życiu i wtedy zobaczyłam 2 kreski, a tak to zawsze staram się cierpliwie czekać i nagle przychodzi ta okropna @.

Dziewczynki fajnie, że ruszyło na forum, nie nadążam ogarniać za kogo teraz trzymać kciuki, chyba najwcześniej za kasice82? Kto następny w kolejnce- Lena a później Ewciak30? Gdzie jest lista?

kasica trzymaj się kochana, kurcze.... a może jak zrobisz bete to nie bedziesz dłużej się tak stresować
ewciak ja już tak nie licze dni i sie nie stresuje jak za pierwszym razem. Tym bardziej po tym co powiedział lekarz przed IUI, " najprawdopodobniej jest już po owulacji..." to szanse sa marne wiec sama rozumiesz.

Tak,

to by się zgadzała:

najpierw Lena, potem Kasica82 i cyba ja - mam nadzieję, że to będą same dobre wiadomości, które dadzą innym nadzieję.:-)

No niby tak, ale wiesz, jak to jest - szanse małe, a cuda się zdarzają i zawsze jest tam gdzieś w Nas ta wielka nadzieja, że się uda.
Ja sama wiem, że za pierwszym razem i to na naturalnym cyklu szanse są nikłe, a mimo to, gdzieś sama się oszukuję, że może jednak się udało. Lekarz sam mi powiedział, że wyniki męża są tak dobre, że szkodaby było, gdyby się nie udało.
I pęcherzyk pękł, a ztym u mnie wcześniej też bywało różnie.

Dziewczyny dopisujcie się:

Kasica82 1 IUI :-)
13.01.2014. 78Lena 2 IUI - 27.01.2014. wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

16.01.2014. EwciaK30 1 IUI - 30.01.2014. wysoka beta:-)
24.01.2014. Bziunia 3 IUI - 07.02.2014. wysoka beta:-)

Ostatnia edycja:
Ewciak,w moim przypadku,podchodząc do iui było tak.....11 dc.miałąm zjawić sie na kontroli,aby zobaczyć jak pęcherzyki urosły itd....dr.robiąc mi usg powiedział,że iui nalezy wykonac właśnie dziś!!!bo pęcherzyki są na tyle duże,że dziś mogą pęknąą,bo tak własnie wygladają.....i 2 godziny potem miałam zrobioną iui.....Ja miałam cykl stymulowany.

reklama
Do góry