reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Lena teoretycznie kariotypy powinno się zrobić przed ivf ale lekarze zalecają dopiero po nieudanym ivf lub po poronieniu. Program pewnie ruszy latem, bo zanim znajdą chętnych, przeprowadzą wywiad itp to trochę potrwa.

Pole czyli pomagasz Blue przy kolejnym podejściu? To bardzo miło z Twojej strony, że znajdujesz czas w tym wszystkim dla innych - szacun :tak::-)A Blue chce podejść ze swoimi komórkami czy będzie adoptowała zarodki?

reklama
Lena,nam dr.zalecił kariotypy,aby sprawdzić zgodność chromosomów damskich i żeńskich,bo moje ciąże kończyły sie wczesnym poroniemien i dr.chciał sprawdzic jak nasze kariotypy wygladają.Wyniki mamy ok.

Kasica82 - biegij na bete i daj znać co i jak, ciekawe jesteśmy i trzymam mocno kciuki, żebyś ogłosiła dobre wieści. No chyba, że nie chcesz, ja tak gadam, a sama pewnie nie tak chętnie pójdę, tylko będę na @ czekała, jak zwykle.A Ty co planujesz?

Lena wszystko Ci ładnie napisałam.
A Kicius dalej grzeczny jak aniołek, ale jednego nie lubi czyli zimna.
To chyba w genach ma po nas...rodzice swietnie znoszą temperaturę +40, ale jak juz jest w pobliżu 0 to zębami szczekają...dlatego zamieszkal w kołysce pod kominkiem...wtedy to sie aktywują co 5 godzin:szok: I wtedy ja faktycznie chodzę sprawdzam czy dycha...

Kasik ja po prostu bardzo wierze w moja lekarke. Ty jeśli sie udzielalas na wątku inv to ta sama lekarka, dzięki której ciąże ma dziewczyna, ktora jest stomatologiem, niestety nie pamietam nicku. A Ona miała duże przeboje.
Co do Blue to większa niby szansa jest na obcych komórkach, ale zobaczymy co lekarka Jej powie. Na razie ja idę w Jej imieniu, bo koszty dojazdu OT tak zeby pogadać sa za duże. Wiec chce, zeby lekarka zapoznała sie z przypadkiem Blue powiedziała co dalej.
Widziałam, ze odezwała sie na chwile Ewis. ​chciałabym wiedzieć co u Niej,bo Ona tez juz tu długo...

Ewcia,w moje poprzednie(4 ciąże),zachodziłam bez problemu!!praktycznie po jednym razie i ciaża była!!tylko problem w utrzymaniu był......:-(a teraz już staramy sie ponad 2 lata i nie zachodzę w ciąże,nie wiedząc dlaczego??!!!!,i dlatego podjęliśmy decyzje o iui....

Kasica82 - rozumiem, tym bardziej musisz być zał, że jak się udawało to znowu coś innego przeszkadzało. Ale nic, tym razem musi być dobrze. Trzymam kciuki:-)

Witam Asita - a Ty napiszesz coś o sobie dla mnie, bo jestem nowa i nie zdążyłam wszystkiego doczytać. Widzę, że jesteś po 2 IUI we wrześniu i co dalej? Jeśli możesz oczywiście i chcesz się ze mną podzielić.

reklama
Witam Was dziewczynki ja po wizycie i........... Muszę mieć xero karty leczenia ze starej kliniki z warszawy, by mieć wymagane 6 stymulowanych cykli. Choć leczę się od 2010. I mam gwarantowaną refundację, prawdopodobnie od połowy lutego do kwietnia się zmieścimy. :-) teraz tylko kasa stanowi problem, ale musimy dać radę. Ale się cieszę
:-)

Do góry