reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
witaj eni to dobrze, że to nic poważnego. Ja mojego synka faszeruje tranem i od czasu do czasu rutinoskorbinem:-)
Jeszcze chwile i koncze prace i zmykam na angielski. Zachciało mi się na starość hi hi

reklama
witam nowe koleżanki i życzę szybkiego zafasolkowania:-)

ja czuję się w sumie ok tylko mam wrażenie takie jakbym miała infekcję pęcherza. mam nadzieję, że przejdzie mi po antybiotyku który zapisał mi dr. poza tym fizycznie czuję się ok. gorzej emocjonalnie. mam mega doła. boję się czy komórki się zapłodnią, aż mnie skręca i niedobrze mi się robi na samą myśl.jutro będą dzwonić z kliniki i najprawdopodobniej w piątek transfer.

cały wczorajszy dzień opisuję właśnie, więc zapraszam na mojego bloga:-)

kasica82 jak tam??

EWCIAK30 ja już nie podchodze do Iui bo mąż ma słabą i mala armię. Czekam za @ żeby zrobić badania potrzebne do ivf i jak dobrze pójdzie to w marcu będę stymulowana ;-) nie mogę się doczekać :-) życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki aby udało Ci się jak najszybciej zafasolkować &&&&&&&& zresztą za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki :-) acha my z m staramy sie 3,5 roku a intensywnie to 1,5roku :-(

MagdaM33 - na pewno będzie dobrze, czemu by miały się nie zapłodnić? Trzymamy tyle kciuków, że musi być dobrze.

Kasica82 - daj znać co u Ciebie, bo wszystkie czekamy.

Asita - to w takim razie, życzę, aby jak najszybciej @ przyszła dla odmiany, jak u pozostałych i żeby ten czas Ci szybciutko zleciał.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, wklejam listę raz jeszcze,wieczorem będzie może więcej osób to się dopiszą, co Wy na to?

08.01.2014. Kasica82 1 IUI - 22.01.2014. wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

13.01.2014. 78Lena 2 IUI - 27.01.2014. wysoka beta

16.01.2014. EwciaK30 1 IUI - 30.01.2014. wysoka beta

24.01.2014. Bziunia 3 IUI - 07.02.2014. wysoka beta

reklama
Lady to tak jak u nas , cała kupka poszła na IUI wizyty i leki , a teraz musimy się głowić , niestety będziemy musieli się zapożyczyć, ale to tak jak mówisz co się nie robi dla ukochanej i upragnionej fasolki :-)

Do góry