reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny,
Wow, ale tu poruszenie ostatnio :happy: Widzę, że trochę nowicjuszek się zadomowiło, muszę trochę nadrobić, żeby ogarnąć Was wszystkie :happy:
Lumia, jak tam, jak się czujesz?
Smerfeta, w kwestii infekcji konsultowałam się z dr Cz. i on kazał mi kupić pimafucort, smaruję się tym od poniedziałku, ale prawdę mówiąc na razie jakiejś szczególnej poprawy nie widzę.
Gos, zaciskam kciuki za Ciebie, oby czas do bety szybko zleciał i zakończył się szczęśliwą niespodzianką :happy: No i mam nadzieję, że w Waszym małżęństwie szybko zza chmur wyjdzie słońce!
Inis, jestem w szoku, jak Wam lekarz to wszystko schrzanił... Przecież tu nie można sobie pozwalać na jakieś domysły i działanie po omacku, wyobrażam sobie, jak musiałaś sie wkurzyć.... A tak w ogóle to u mnie też remont, trochę burzymy, trochę powiększamy. Ogólnie rozpierducha, ale bardzo mnie cieszy.
Demollka, dzięki za kciuki, a Ty kiedy dokładnie będziesz testować?
Anika, co tam u Ciebie? Odezwij się.
A na koniec chciałam się pochwalić jak pięknie wyrósł mój "synek", część z Was może pamięta, że kilka miesięcy temu kupiliśmy z mężem małego labradorka. Zanim się na niego zgodziłam miałam mnóstwo obaw, część z nich się zresztą oczywiście potwierdziła, jak np. konieczność sprzątania z 10-krotnie większa częstotliwością :baffled:, ale dziś kocham go ogromnie i nie wyobrażam już sobie, że mogłoby go z nami nie być. Dziś nasze maleństwo wygląda tak:

DSC_4500.jpgDSC_4507.jpg

Załączniki

• DSC_4500.jpg
    DSC_4500.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_4507.jpg
    DSC_4507.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki, ja caly czas z kom pisze, wiec niestety nie mam mozliwosci dziekowania i polubien postow, za co z gory sorki;-)

Kasik
Ale ze mnie blondyna:p tak sie skupilam na tej owulacji, ze na smierc zapomnialam o tym, ze sie liczy od @. ;-):p

Queen
Dalej czuje sie jak na okres, albo przynajmniej jak w drugiej polowie cyklu... mam jakby mdlosci (takie uczucie, ze wszystko stoi mi w przelyku), wzdecia, bol w dole plecow, odbija mi sie nio i sennosc Dzis i zmecEnie mnie ogarnelo:-! Nie wiem co jest grane.:-! We wtorek ide do gin.
Zastanawiam sie tak, ze moze progesteron mi zaszalal i od tego to wszystko. Mysle jechac sobie zbadac jaki poziom, bo to moze od tego, choc z tym problemow nie mialam...

A no i sliczny piesio;-) ja tez zaczynam sie lamac i chyba na wiosne kupimy czteronoznego czlonka rodziny;-)

Queen - u nas remont salonu ale taki od góry do dołu, włącznie z podłogą i ścianami. W sypialni zmiana wystroju, nowe meble itd. Wszędzie jest brudno od tynku!! :-D
A labek piękny! Sama mam dwa psiaki więc wiem jaka to radocha mieć takie mordki w domu :)

Queen sliczny psiak, labradory sa bardzo lagodne i polecane przy dzieciach wiec bedzie sie opiekowal Waszym kropkiem :) My juz po remoncie, ja strasznie nie lubie tej calej rozpierduchy ale efekt koncowy zawsze cieszy :)

Gos czuje sie w miare dobrze, mam tylko ostatnio duzo na glowie i sporo stresow ale nikt nie obiecywal, ze bedzie lekko ;)

Queen a daleko mieszkasz bo dobry chlop by byl dla mojej labradorki :) Tez mam labla, kochane te psy sa :) ja mam Moli 3 letnia sunie :)
Kasik a co forma ojca musisz sie zajmowac? Mam nadzieje ze myslisz o Was :) odpoczywaj kochana puki masz czas :)
Kredka ja nigdy nie mysle o sobie :( najpierw sa wszyscy a pozniej ja!!! Ze mnie to taka dupa bo sie daje wykorzystywac :) nie znam slowa NIE :( wszystkim musze dogodzic :)
A tu jeszcze jutro ta cholerna komisja :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry