reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej,hej!! Nie było mnie kilka dni, ponieważ pojechałam się zrelaksować do rodziców i teraz nie mogę nadrobić zaległości w czytaniu postów :/ Muszę ściągnąć aplikację na tel,bo coś mnie trafi na tym kompie.
Tak,czy siak, do wszystkich, u których z różnych przyczyn iui odwołana przesyłam słowa otuchy, nie załamujcie się, w końcu się uda!
Za te z Was, które już po iui trzymam mocno kciuki! :tak:
Kredka Twoją historię przeczytałam i nie ma bata, musicie być rodzicami, macie w sobie tyle miłości! :-)
Ja w piątek dostałam menopur i od wczoraj boli mnie prawy jajnik, ale jakoś inaczej niż zwykle. Jutro na usg się okaże co to..

A dziś zapowiada się piękny dzień, udanej niedzieli staraczki! :)

reklama
Diore no ja aplikacje bede polecac kazdej bo nie ma wygodniejszej opcji:-)
Dzieki za dobre slowo:-* no milosci mamy wiele tylko brakuje kropka zeby ta miloscia go zalac:-)
Diore a z tym jajnikiem to my sie juz chyba podswiadomie doszukujemy dziwnych rzeczy . Tabletki robia swoje ale i ciagly stres z tym zwiazany rez. Mi sie tez wydawalo caly czas ze cos mnie innaczej boli itd i jestem pewna ze wlasnie stres byl przyczyna

No ja wlasnie jestem po aplikacji 3 lyzek...i to chyba max, bo przy 3 juz mam cofke:p wyluzowalam z ta pasta i iloscia, bo predzej bym sie tak zrazila, ze juz nawet 1 lyzki bym nie przelkla.
Ja biore ten nieoczyszczony, zimnotloczony;-) ma 3miesiace waznosci;-) ochyda straszna ale wlasciwosci cudowne;-)

DZiewczyny, dobrego dnia, melduję, że wróciłam.

Kasik, uściski dla Juniora.

Lumia, 2 łyzki dziennie wystarczą ;) polecam zagryźć to kanapką ;)

Dziewczyny ja sie nie skusze na wersje plynna bo wiem ze by cofka byla:-) ale chyba bede po 2 tabletki brac. Raczej to nie zaszkodzi mysle..
Poza tym wstawilam ciasto drozdzowe i tak pachnie w calym domu ze juz nie moge sie doczekac:-D

MagdaM to wspaniale ze probujecie:) Po tak dlugiej drodze moze Wasz happy end jest o wiele blizej niz mogloby sie wydawac? Tego nigdy nie wiemy, co zycie ma dla nas zaplanowane. Magda dużo, duzo sil, uporu, i nieslabnacej nadzieji na najblizsze zmagania:) Wiesz, ze na forum wsparcie zawsze czeka;)

Kasik Junior pewnie jest juz wielkoludkiem:) fajnie, ze Twoj M podejmuje sie w ogóle opieki:p niektorzy faceci boja sie, ze popsuja:)

Diore na pewno to piekny pecholek!

Lumia ja mam duze problemy z olejem wiec radze sobie przy pomocy 2 szklanek i soku. Do jednej wlewam olej i mieszam z sokiem. Do drugiej sam sok:p no i hop; ) zagryzanie wedlina stosuje moj tesciu, on sobie chce obnizyc cholesterol; )

Aniko ciesze sie, ze dotarlas:)
Sciskam!:*

reklama
Kasik fajnie , że tatuś tak działa :-D

niebajka, wiem , ze na forum wsparcie dostanę. gdyby nie wspaniałe kobiety które tu poznałam już dawno wpadłabym w depresję osiwiała i straciła chęć do życia.

udanego zbliżającego się tygodnia:-)

Do góry