reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny nie było nie tu kilka lat :sorry: ale postanowiłam do Was wrócic mam nadziej że mnie przygarniecie spowrotem :)
Po krótce napisze co u mnie jestem po jedenej nieudanej IUI, i po laparoskopi gdzie zdiagnozowana lewy niedrożny jajowód, maż ma (miał) sałba armie. zmieniłam klinikę i zaczynamy walke od nowa mam tarczyce Hashimoto od nidawna zaczęłam brać enkorton, mąz jest po operacji żylaków na przydatkach ;) ze tak napisze. w najbliższym czasie mam mieć HSG i znowu IUI także nadzieja znowu zamieszkała w naszych sercach....

Witam staraczki. Czasem zaglądam do was na wątek nie często ale macierzyństwo pochłania. Mam do oddania za dobre słowo i zdrowaśke
Stymen (45tabl)
Folik (60tanl)

Doxycyclinum (7tabl)
Betadine (11)
Clostilbegyt (5tabl)
Estrofem(16tabl)
Jak coś pisać
Życzę powodzenia.
Czy Pole się odezwała? Modlę się za nią.

Ostatnia edycja:
reklama
Milena, widzę po suwaku, że Nikodem na świecie - niech rośnie zdrowo i będzie Waszą pociecha :))

Luize, a jak Ty sie miewasz?

Yoanna, jak Szymko?

Do góry