reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Inis nawet nie wiesz jak Ci zycze zeby testowanie bylo owocne:-* nikt bez takich jak nasze problemy nie jest w stanie chyba uwierzyc jak my to przezywamy, jaka mamy zawsze ogromna nadzieje i jak chyba za kazdym razem niedowierzamy ze moze sie udac!

Dziewczyny ja jestem tak ogromnie wdzieczna ze tu trafilam i ze mnie przygarnelyscie bo to wsparcie ktore mam od Was jest bezcenne!!!:-* ja ogolnie dzieki Wam czuje sie bardziej optymistyczna i spokojna i wiem ze zawsze ktoras pomoze :-*

reklama
aż miło dziś tu poczytać, wszystkie optymistycznie nastawione, super! To się nazywa grupa wsparcia!
Inis, trzymam kciuki za środowe testowanie! Za Ciebie kredka i sliczna oczywiście też :D Będzie dobrze dziewczyny!
Ja testuję w pierwszą rocznicę ślubu- 3go maja! To będzie 13-14 dzień od iui (nie wiem czy liczy się dzień zebiegu,czy dopiero ten po), może dostaniemy cudowny prezent :)
na razie bóle brzucha ustały, ale cycki bardzo się powiększyły i okropnie bolą.

Jeszcze lumia podobnie testuje jak dobrze kojarzę. Będzie nas dużo na wątku ciążowym haha :)

Diore ja dni liczę od dnia następnego po iui. Jakoś tak mi się wydaje logiczne, skoro to się dzień PO nazywa.

Oby ten majowy weekend był owocny :D niech się wysypie worek ciążowy haha :)

Maly update:-)

Kwiecień - Maj:

Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej! 

Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj

Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 - inseminacja na peknietym pecherzyku.

Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test :) 

Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI

Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany

A co powiecie zeby tabelke zmodyfikowac i zrobic liste wszystkich dziewczyn ktore sa na watku?

Ostatnia edycja:
Dobry pomysł z listą.
Kredka - chyba literówke masz kochana, bo pisze ze iui miałaś w marcu :)

Diore - widzę ze Ty też po drugiej iui :) idziemy ramię w ramię :D

reklama
Do góry