reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lumia - już jutro będziesz wiedziała :yes: Nie martw się na zapas, co ma być to będzie! Oby się udało to będziesz ze mną na ciężarówkach, trzymam kciuki :)

No właśnie dziewczyny - ruchy, bo jeszcze Styczniowego wątku ciężarówek nikt nie założył :-D a Wy wszystkie macie w nim być!

Kredka
- dzień mija bardzo szybko, bo byłam u lekarza. Umówiłam wizytę na 19 maja :) A dziś tylko recepty, ogólne wskazówki, podziękowania no i odstawienie leku.
Pęcherzyk nie wiem kiedy pękł ale we wtorek około 15 miałam monitoring i jeszcze był, w środę o 9 iui i już go nie było. Podejrzewam, że przed samą iui poszedł :)

Owulacja w 9 dc, uwierzycie w to? Pierwszy raz od 2 lat jak się staram, zawsze była 13-14dc i nie inaczej. Mój organizm jest tak samo uparty jak ja :-D

reklama
lumia, trzeba myśleć pozytywnie.. ja np, już wybrałam wózek, kołyskę i fotelik.. :confused2: i aż dziwne, bo m oglądał ze mną.. Jakoś dodaje mi sił takie oglądanie tych rzeczy.

Właśnie skończyłam się pluskać i zauważyłam na piersiach, pod skórą żyłki..wcześniej ich nie było.
Jejku..tak bardzo bym chciała, żeby nam wszystkim się udało już teraz..

Diore
Wiem, wiem...staram sie jak moge;-) cos mnie dzis tak napadlo:p
Choc mowilam sobie, ze sie nie nakrecam , bo i tak iui nie bylo, a jest, jak co miesiac... ehhhh normalnie zycie uczy pokory i cirpliwosci.
Chyba nie wytrzymalam "presji" hahaha
A Diore patrzylas na szyjke?

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za slowa otuchy:-)

Ja sie nauczylam sprawdzac szyjke jak prowadzilam kalendarzyk.
Trzeba wlozyc palucha...no wiesz gdzie;-) sprawdza sie jej twardosc i otwartosc;-)

A i jeszcze wysokosc;-)
Diore
No wlasnie sama nie wiem, bo jak kiedys sie doktoryzowalam:p w tej dziedzinie, to roznie pisano. Jedni, ze ma byc twarda, zamknieta, inni, ze rozpulchniona;-) dlatego z ciekawosci INIS tez o to zapytalam;-)

reklama
Diore dobra jestes mi to nawet przez mysl nie przeszlo zeby patrzec na jakies dziecinne rzeczy:-)
Ja to bym chyba tej szyjki nie potrafila zbadac....

Do góry