reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia mi to sie wydaje ze chyba najgorsza pierwsza iui bo kazda mysli ze sie uda a potem juz patrzymy na wszystko bardziej obiektywnie i realnie..

reklama
Lumia - wiem co to znaczy kolejny negatyw ale bardzo podoba mi się Twoja postawa! Brawo :) trzeba walczyć dalej.
No i u mnie podzialala druga iui. Mój lekarz mówił mi ze pierwsza często się nie udaje bo pacjentka zdenerwowana, a na kolejnych juz wie jak to jest i luzik :)

lumia ja też się złapałam zasady do trzech rady sztuka. niby 4 podejście ale 3 transfer (przy drugiej procedurze nie miałam zarodków) musi być dobrze. trzymaj się cieplutko

No to definitywnie walcze dalej...zaczyna sie@...juz plamienia sie pojawiaja.

Magda
To walczymy Kochana, niech maj bedzie nasz;-)

Diora
A Ty jak? Mam nadzieje, ze polaczysz zerwany przeze mnie lancuszek;-)&&&

Dziewczynki dzis wieczorem wracamy, wiec moge dzis nie miec czasu tu zagladnac albo pisac:-*

Lumia, Magda - ja tez liczę na to, że maj będzie nasz!!! :) majowe trio :) bo pozostałym uda się po kwietniowych iui :)

u mnie to w sumie 5podejscie do iui, przy czym I - planowo, II - z ekscesami, szpitalem i L4 na 2tyg (dokladnie rok temu majówkę spedzałam na oddziale), III - planowo, IV - przerwana stymulacja, no i czekam na V!!!! ale jakby pominąć II i IV podejscie u mnie, to tez bede miaął teraz 3 probę :D

Diore, jak się masz?

Inis, jaki ładny suwak :) niech się planowo przesuwa!

Kredka :)

Niebajko, gdzieś nam zniknęłąs.... buziaki!

Anika no trio jak sie patrzy;-) mam nadzieje ze przezemnie nie bedzie musial byc z tego kwartet!!

Diore kiedy testujesz?

Lumia a moze to plamienie implantacyjne jednak podobno nawet do 2 tyg moze byc??

Inis jak sie czujesz z kropkiem w brzuchu?:-*

Magda dacie rade!!! :-*

reklama
U mnie majowki jako takiej nie ma tylko mamy poniedzialek wolny. Wczoraj slyszalam swietny kawal:-) moj m mi mowi:
ze ma byc 30 stopni w dlugi weekend
na co ja: jak to?
On: no 10 stopni w sobote, 10 w niedziele i 10 w poniedzialek:-D

Do góry