reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi
Serdecznie Ci dziękuje za informację. Jutro zadzwonię do tego lekarza.:*

Stacy
Też trafiłam na dr Blacharza jak przeszukiwałam forum. Niestety pierwszy wolny termin ma w lutym....Dr JAch nie ma nic zapisane - będę dzwonić.

Kredko
Kochana om - to trmin wg ostatniej miesiączki - czyli ,że dzieciatko jest większe niż z tego terminu, a ze niby pęcherzyk w którym jest jest o tydzień młodszy (jeśli chodzi o wymiary)

Aniko
Wiem:*

Bella
Witaj. Myślę, że Dziewczyny posłużą dobrą ]radą - ja niestety nie mam teraz głowy do tego - wybacz....

Dziewczyny znalazłam jednego gin co jutro przyjmuje! Straszy - więc licze ,że doświadczony - ma dużo dobrych opinii. JEzzeli nie przyjmie mnie jutro żaden z tych co Dziewczyny ddoradziły, jadę do tego http://www.znanylekarz.pl/andrzej-balasz/ginekolog/krakow.

Kochane jesteście:*

reklama
Bella, takie objawy o niczym nie świadczą. nie przesądząją ani w jedną, ani w drugą stronę. cierpliwie musisz poczekać do dnia testowania i najlepiej zrobić betę, bo ona jest najbardziej wiarygodna :) powodzenia :)

anika 11. dzieki za odpowiedz. Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo u nas mamy problem u mojego meza ale dajemy sobie z tym rade. Wrazie co bede pisac do was o rady. Bo jak czytam wszystkie posty to fajne z was dzieczyny my z mezem jestesmy razem juz siedem lat a staramy sie od dwoch najpierw bylo naturalnie a pozniej zaczelismy iui potem przerwa po pierwszym razie pojechalismy za granice no teraz drugi raz. Poczekamy zobaczymy.

Lumia zajrzałam właśnie do Ciebie. super że znalazłaś dr. wciąż czekam na wiadomości i wszytsko z zaciśniętymi kciukami &&&

Kamisia &&&

Niebajko wychodzisz?? jak się czujecie??

Bello
witaj. niestety jak dziewczyny napisały, musisz czekać do terminu @. uwierz, że każda z nas wie jak to trudne. życzę powodzenia:-) :)

reklama
jak nie jak tak:-) :) druga kreska wyraźniejsza:-D pokazuje M, a on pyta: po co robiłaś znowu, przecież wczoraj wyszedł pozytywnie. mówię, że chciałam zobaczyć czy kreseczka będzie wyraźniejsza, a on do mnie: już wiemy że tam jest to ich nie męcz:szok:
więc mu wytłumaczyłam że siusiać muszę:-p

ale dziś uświadomiłam sobie pewną rzecz. że ja chcę mieć dziecko. cieszę się że jestem w ciąży (boszsz ja to piszę:confused:) ale przede mną jeszcze wiele miesięcy działań żeby urodzić zdrowo dziecko... boję się... ale zrobię wszystko co będzie trzeba

Załączniki

• Zdjęcie-0289.jpg
    Zdjęcie-0289.jpg
    208,6 KB · Wyświetleń: 72
Do góry