reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kamisia nosz wspaniały szpital :( który to, Kliniczna czy na Zaspie?

Magda piękne krechy :)

Lumia mądrze dr powiedział. Kciukam za Twoje dzieciątko!

Queen gratuluję!!!! :) :) :)

Niebajko to teraz chyba zwolnisz? ;)

Anika już niedługo i na Ciebie przyjdzie pora :)

Madziu piękne kreski, zazdroszczę ;)
Lumio ciesze się ze poszłaś do innego lekarza.
Bella czekamy razem z Tobą.
Kamisia musisz wierzyć że będzie dobrze, niestety nasze szpitale są takie.. Wolne i koniec.
Emi to niezle masz mrozy, szykuj dodatkowy koc na podróż na porodowke heh ;)
Queen moje szczere gratulacje, wspaniale rok kończysz.
Niebajko uważaj na siebie i odpoczywaj, czas zwolnić tempo.
Kredko straszne to co u Was się dzieje.
Dobrej nocy ;)

Witajcie!

Ostatni dzień roku...Pozostaje złożyć życzenia, by kolejny rok był lepszy od mijającego! By wszystkie nasze marzenia się pospełniały. Wszystkim razem i każdej z osobna życzę dwóch tłuściutkich kreseczek na teście, potem spokojnych 9 miesięcy i cudu narodzin...
Dziękuję, że wspierałyście mnie podczas starań i nadal kibicujecie. Jesteście wspaniałe i wyjątkowe i każda z Was zasługuje na tę jedyną w swoim rodzaju nagrodę.
Dzięki Wam po chwilach zwątpienia, znów nabierałam siły do walki. A nasz przeciwnik do łatwych nie należy.
Madzia33
Lumia
Stacy
Niebajka
Kredka
Anika
Kamisia
Marzen88
M26
Beti
Pyreczka
Bella
Smerfeta
Strawbelka
yoanna
Qeen
Emenems
Kasik
Luska22
:zawstydzona/y::biggrin2::blink::tak::biggrin2:;-) ;):tak::biggrin2:

Ostatnia edycja:
Madzia, oddychaj przeponą, skurcze szybciej przejdą. Podobno wtedy człowiek skupia się na prawidłowym oddychaniu, przestaje myśleć o skurczu i szybciej przechodzi ;) Tak mówi moja położna ze SR.

zuzik85 ja ćwiczę jogę, oddech przeponą i przez głośnię mam opanowany jak Lord Vader :-Dnauczyłam się w trakcie praktyk jak bardzo oddech jest ważny, a jednocześnie jak często o nim zapominamy na codzień.

Dziewczyny mam Wam poprawic humor?
Rzucanie palenia ja+m dzien 5:
- ja wlasnie popilam sliwki suszone mlekiem... no wiecie o co chodzi;-)
- m przyniosl sobie miske z maka i czymstam do salonu .. ja patrze i pytam co robisz z ta miska? A m odpowiada z takim slodkim usmiechem - ciasteczka prawie sie poplakalam ze smiechu bo on owszem kulinarnie nie najgorzej ale nidgy w zyciu nic nie piekl!! I stwierdzil ze zwariuje i musi cos zrobic zeby nie myslec o fajkach haha
Ogolnie mam straszne parcie na zarcie..

zlałam ze śmiechu, bosz ja nie wiem jak on wygląda, ale to musiało być bezcenne:-D:-D

M26 bardzo ci życzę żebyś niedługo ujrzała takie same;-) ;) a jak ty się czujesz?

Beti kochana co tam??

Kamisia mam nadzieję że odezwiesz się do nas z dobrymi wiadomościami

Lumia dobre emocje do twojego maleństwa

to co teraz o mnie. kiedy ujrzałam lekarza wychodzącego z gabinetu żeby nas zaprosić do środka wiedziałam, że jest dobrze i jest. 17dpt hcg 279,8. :-) :) ciągle nie mogę się przestawić na opcję, że mam lokatora i zaczyna się meblować. kolejną wizytę mamy we czwartek 7.01 i może wtedy będzie widać pęcherzyk:-) :) dziś widać było tyle że TAM jest ładnie, cokolwiek to znaczy;-) ;)

Niestety nie mam dobrych wieści....pierwsza opcja stawić się w pon w szpitalu na przerwaniu ciąży,ale kur...jak jak serce bije !!!! :-( :-( :-( no i druga czekać aż serduszko przestanie bić.....myślałam,że to zły sen,ale jednak jak się obudziłam okazało się że nie....:-( kur.... czemu znowy my.....!!!!!!:-( :-( :-(

reklama
Do góry