reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
:) o raju jakąś kropkę mam pod pachą! He he, nic tam nie mam ;) To mój brzusio :)

Załączniki

• P25-01-16_12.22.jpg
    P25-01-16_12.22.jpg
    155,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
E... na zdjęciu to nie wydaje mi się, że jest niżej ;) Na ostatniej wizycie jeszcze był ułożony miednicowo. W weekend miał takie turbulencje, że nie wiem jak jest teraz, ale jak ma czkawkę to czuję tak z lewej strony koło pachwiny, a stopkę wypycha przy prawym żebrze, to może i się przekręcił :)

Hahahah faktycznie!! super wygladasz!!

Anika szykuj sie na brzuch!!:*

Emi, widziałam Twoje foty na sasiednim watku:) Ty to jestes dzik, nie kobieta :) swietnie wygladasz po porodzie, zajrzyj tu tez do nas czasem:D

Ja musze odkryc tajemnice moich bolacych pach. Nie wiem czy to od cyckow, jakies kanaly tam ida, czy to coś innego:/
Pomozecie cos mamuśki? Mialyscie tak ze reki nie mozna podniesc? Bol w nocy nawet dokucza:/

M26 dwudniowe zarodki masz miec transferowane??

Ostatnia edycja:
Niebajko, Ty laseczka pierwsza klasa! Moje cycki nadal strajkują i nie rosną, ale coś się tam sączy powoli :)
Dziewczyny, bo my nie długo zwalniamy brzuchy, rezerwować ;)

25 - Beti - podglądanie pęcholków
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
27 - M26 - punkcja/jajcobranie
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina
29 - M26 - transfer

LUTY

03 - niebajka - przepływy i usg 4d
03 - kamisia - wizyta kontrolna i usg
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina

Kredka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
Ale super brzuszki ;-)

Zuzik - coś Ci się sączy? Bo ja tak sprawdzam u siebie, ale ja właściwie nic nie mam. Piersi się lekko powiększyły i to chyba tyle. Nie ściskam bo nie wolno:-p

Mam pytanie, od początku ciąży spada mi hemoglobina systematycznie i w tej chwili jest poniżej normy.. Zwracałam uwagę lekarzowi czy powinnam brać żelazo. On twierdzi że powinnam jeść dużo pokarmów gdzie jest żelazo. Jem, ale co z tego jak hemoglobina idzie nadal w dół. :wściekła/y: No i teraz się zastanawiam czy brać coś na własna rękę? Zuzik, Niebajko czy macie problem z morfologią a konkretnie z hemoglobiną?

reklama
Stacy, mi jak tylko nieznacznie zaczęła spadać, to gin przepisał mi Tardyferon-Fol i brałam przez ok 1,5 miesiąca po 1 tabl. Gin mówił, że żelazo spada nie dlatego ze źle się odżywiam, tylko, że przychodzi taki czas w ciąży ze żelazo nie jest przyswajalne, bo coś tam w żołądku się nie wytwarza czy jakoś tak. I na ostatniej wizycie już wszystko bylo ok i kazał mi odstawić i kupić sobie bez recepty "Żelazek" i brać 1 dziennie, ale bardziej profilaktycznie niż leczniczo.

Z prawej piersi więcej, z lewej mniej. W centrum sutka pojawia się taka biała wydzielina, która jak zasycha to robi się jak kryształek cukru. Sorki za dosłowność ;)

Do góry