reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Przepraszam że o sobie tylko. Wczoraj o 8.51 na świat przyszła nasza kruszynka. Wazyla nie całe 3kg, i dostała 10 punktów. :-):-):-) Cały zabieg cesarki trwał jakieś 40 minut. Niestety mam problem z brodawkami mała nie chwyta dobrze, m przywiezie mi dzisiaj osłonki, może będzie lepiej. Ogólnie czuję się lepiej niż w noc poprzedzającą zabieg, bo całą noc miałam skurcze. Nie mogłam wylezec. Na tą chwile fizycznie czuje się dobrze. Wiadomo oczywiście ciągnie mnie rana, przy próbach wstania i chodzenia. :-) :-) :-) :-) ale naprawdę bałam się że będzie gorzej. Pozdrawiamy :-) :-)

Stacy GRATULACJE !!!!
Duzo zdrowia dla Ciebie i Malutkiej zebyscie szybk do domu wrocily

P.s. kapturki na pewno pomogą ;)

M26 teraz to juz na 100% brzuszek przejmujesz :)

Stacy moje ogromne gratulacje!!!!! Ucaluj kruszynke od cioci kredki:-*
Wracajcie do domku szybko i zdrowo!

A Wam kochane zycze wspanialych swiat w gronie najblizszych, naszym mamuskom radosci z pociech, zaciazonym szczesliwego rozwiazania a tym czekajacym - aby nasze marzenia sie urealnily:-*

reklama
Stacy, gratuluje:) dla Twojego Maleństwa dużo zdrowia i radosci:) ale macie piękne swieta:))

Wszystkim Wam tutaj życzę spokojnych i radosnych Swiat:) niech nie opuszcza Was wiara, nadzieja i milosc:))

Do góry