reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
kath jak się przegląda info nt karmienia w szpitalach to strach w niektórych wziąć coś do ust. zwłaszcza w naszym stanie.
jak ty się czujesz? ile jeszcze do powrotu m zostało?

udanego dnia dla wszystkich:)

reklama
kath jak się przegląda info nt karmienia w szpitalach to strach w niektórych wziąć coś do ust. zwłaszcza w naszym stanie.
jak ty się czujesz? ile jeszcze do powrotu m zostało?

udanego dnia dla wszystkich:)
W szpitalu jadlam tylko chleb...wtedy kiedy nie byl mokry...
Czuje sie roznie...zalezy od dnia...w wiekszosci to swiruje z nerwow jak cos za boli...najpierw posprawdzam w google...nazamartwiam...a potem jak przemysle to stwierdzam ze moze tak musi byc bo wszystko rosnie...teraz mam troszke stresa przed prenatalnymi...no i w takie dni dostaje malutki ochrzan od M ze stresuje mu dziecko :):):)...
A meza bede miec....za 31 dni :):):) roznie bywa w zwiazkach alu juz tak tesknie i nie moge wytrzymac...

No i po ptakach, nie chcą mnie wypuścić a sama się jednak boję wypisać:((( Ale zbadaą mnie dopiero w środę:(((((

Kath rozumiem Cię doskonale, ja po prenatalnych się popłakałam.

hej jestem tu nowa, troche poczytalam wasze forum, widze ze wielu z was sie udalo, cudnie ☺ jestem co prawda juz mama 4letniej dziewczynki, staralismy sie o nia 2lata. teraz dojrzelismy na 2 potomka, juz 2 cykl na clo i za male pecherzyki 13dc i maja po 14-15 mm za male iui, mam zdjagnozowane pco, boje sie ze znowu bedziemy tak dlugo walczyc o dzidziusia.

Witajcie!
Vadera, może lepiej dmuchać na zimne i zostać, niż wypisać się i zaraz wracać? Rozumiem, że Cię tam trafia z nudy, że w domu masz ogony do ogarnięcia, że jedzenie nie można nazwać posiłkiem, ale jesteś silna babka i dla tego wyczekiwanego pasożyta zrobisz wszystko. Dzieciątko Ci to wszystko wynagrodzi :)
A jeszcze co do skurczów, to na ktg są zapisywane w chwili kiedy trwają. A nie, że miałaś rano, ktg zrobią Ci w południe, to wtedy będzie on widoczny na wykresie. Jest skurcz, to jest zapis. Nie ma skurczu, to krecha jest niemal prosta (jakieś lekkie drgania). :)

Katharina, to już niedługo do powrotu emka. Cieszę się razem z Tobą!

Ciężaróweczki, pozytywne fluidki wysyłam. :**

Staraczki, kciuków nie puszczam &&&&&

Witam nowe forumowiczki.

&&&&&& za wszystkie zbliżające się IUI.

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń

LISTOPAD

02 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
02 - Paulka38 - wizyta kontrolna przed IUI
03 - katharina - I badania prenatalne
03 - jolancik - ocena przed IUI
04 - jolancik - skierowanie do szpitala na IUI
04 - cikulinka - monitoring cyklu
07 - Pyreczka - wizyta u profesora
07 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna
10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

28 - vadera - przywitanie z córeczką

Nowe dziewczyny, dopisać Was do kalendarza? To taka nasza "przypominajka" :)
Poproszę datę i "co" (wizyta, monitoring, IUI)
Stara Gwardio - jakieś korekty nanieść? Kogoś dopisać?

Ostatnia edycja:
reklama
Kath to jak emek wróci to przez miesiąc się będziemy zamartwiać i zastanawiać co z Tobą:)

Ja w teorii mma wizytę 10.11 ale praktyka może się okazać inna...

Witaj Sarenko! Przy pco ciężko jest trafić ze stymulacją, ale nie jest to niemożliwe. Nie trać wiary już na początku:)

Do góry