gooossia17
Fanka BB :)
okNapisze na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
okNapisze na priv
A ile mm miały pęcherzyki i endometrium jak miałaś iui? Mi jeszcze badali lh i estradiol -podobno pęcherzyki miały pęknąć wieczoremCześć dziewczyny. Dziś poszłam sobie prywatnie na usg sprawdzić czy pęcherzyki pękły. I sprawa wygląda tak że dwa nie pękły a jeden tak.... A w sobotę miałam iui. Do tego progesteron dziś wynosi 4. Trochę małowięc pedze do apteki po luteine
Wyobraź sobie że nie miałam przed tą iui zrobionego usg. Tak się zdenerwowalam że dziś polecilam na usg do innego lekarza żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły. Nie chciałam brać tych wszystkich leków jeśli okazało by się że pęcherzyki nie pękły. Jeden pękł, reszta nieA ile mm miały pęcherzyki i endometrium jak miałaś iui? Mi jeszcze badali lh i estradiol -podobno pęcherzyki miały pęknąć wieczorem
Jak przed iui mogą nie zrobić usg!!!!???Przecież nawet na karcie informacyjnej (która się dostaje )jest napisane pecherzyki/jajnik lewy,prawy endometrium. ...a jakbyś była po owulacji? To przecież iui nie ma sensu. ...Wyobraź sobie że nie miałam przed tą iui zrobionego usg. Tak się zdenerwowalam że dziś polecilam na usg do innego lekarza żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły. Nie chciałam brać tych wszystkich leków jeśli okazało by się że pęcherzyki nie pękły. Jeden pękł, reszta nie
Np właśnie... Masakra... Jestem taka zła.... Kasę biorą a nic w zamian... DLA tego myślę o zmianie kliniki ale nie stety wiąże się to z tym że będę musiała km zrobić i to dużo.Jak przed iui mogą nie zrobić usg!!!!???Przecież nawet na karcie informacyjnej (która się dostaje )jest napisane pecherzyki/jajnik lewy,prawy endometrium. ...a jakbyś była po owulacji? To przecież iui nie ma sensu. ...
A ile płacisz za iui /wizytę przed?Np właśnie... Masakra... Jestem taka zła.... Kasę biorą a nic w zamian... DLA tego myślę o zmianie kliniki ale nie stety wiąże się to z tym że będę musiała km zrobić i to dużo.
Iui 700 zł wizyta 120 zł x 2 teraz będzie 140 bo cennik się zmieniłA ile płacisz za iui /wizytę przed?
U mnie jest cała informacja o zabiegu(ile pęcherzyków, gdzie, endo, która iui, czym cykl stymulowany itp) plus zalecenia no i info o nasieniu(w tym ile nasienia podano i jakiej jakości )Ja takiej karty nie dostaje. Jedynie informacje o nasieniu męża
A gdzie się leczysz?U mnie jest cała informacja o zabiegu(ile pęcherzyków, gdzie, endo, która iui, czym cykl stymulowany itp) plus zalecenia no i info o nasieniu(w tym ile nasienia podano i jakiej jakości )