reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczynki a mnie od dwóch dni meczy pęcherz. W sobotę było zle bo aż miałam straszne zawroty głowy, palpitacje serca, przyspieszony puls. Najgorsze były delikatne duszności ale mierzyłem ciśnienie i było w normie. Dzisiaj już lepiej ale nie rozumiem wyników moczu. Co prawda mam tylko na razie analizę ale wszystko w normie bez odchyleń jakichkolwiek. Czekam na posiew ale pewnie będzie dopiero jutro... bolał mnie pęcherz wczoraj i trochę w nocy. Leczę się uroseptem i żurawina. Myślicie ze w posiewie coś wyjdzie jak analiza jest ok? A jak to nie pęcherz to co? Bóle podbrzusza mam ale bie takie jak wcześniej, bardziej taki krótki ból na środku i czuje ze to pęcherz nie macica.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki a mnie od dwóch dni meczy pęcherz. W sobotę było zle bo aż miałam straszne zawroty głowy, palpitacje serca, przyspieszony puls. Najgorsze były delikatne duszności ale mierzyłem ciśnienie i było w normie. Dzisiaj już lepiej ale nie rozumiem wyników moczu. Co prawda mam tylko na razie analizę ale wszystko w normie bez odchyleń jakichkolwiek. Czekam na posiew ale pewnie będzie dopiero jutro... bolał mnie pęcherz wczoraj i trochę w nocy. Leczę się uroseptem i żurawina. Myślicie ze w posiewie coś wyjdzie jak analiza jest ok? A jak to nie pęcherz to co? Bóle podbrzusza mam ale bie takie jak wcześniej, bardziej taki krótki ból na środku i czuje ze to pęcherz nie macica.

Jeżeli to infekcja dróg moczowych to bez specjalistycznych leków pewnie się nie obejdzie... zdrówka życzę!

Jeżeli to infekcja dróg moczowych to bez specjalistycznych leków pewnie się nie obejdzie... zdrówka życzę!

Mam wizytę u swojego giną w czwartek, niestety na posiew czeka się do 3 dni roboczych. Mam nadzieje ze to zwykle przeziębienie. Dziękuje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może to dzidzius: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziewczynki podjelam z mężem decyzje ze ostatni raz podchodzimy u tego lekarza do iui następną będzie już w Tarnowie u Dr. Przybycienia nie będę tracić kasy na jakieś pseudo pecherzyki wiec możliwe ze czeka mnie od nowa przeprawa po wynikach no ale coś za cos może tamten jakoś inaczej na sprawę spojrzy myślę ze wybierzemy się do niego koło kwietnia bo jeśli kolejna inseminacja się nie uda chce mieć miesiąc odpoczynku

Dziewczynki podjelam z mężem decyzje ze ostatni raz podchodzimy u tego lekarza do iui następną będzie już w Tarnowie u Dr. Przybycienia nie będę tracić kasy na jakieś pseudo pecherzyki wiec możliwe ze czeka mnie od nowa przeprawa po wynikach no ale coś za cos może tamten jakoś inaczej na sprawę spojrzy myślę ze wybierzemy się do niego koło kwietnia bo jeśli kolejna inseminacja się nie uda chce mieć miesiąc odpoczynku

Czy dr P to ten sam co zajmuje się badaniami immunologicznymi?

Zuzik, test owu wychodzi tak jak by pozytywny od powiedzmy 12. Czyli owu mogę mieć dopiero za jakieś 24 h. To mój pęchol będzie miał pewnie koło 26,5- 27. Myślisz że za dużo?

reklama
Do góry