No cgyba że tak ☺Ja lecze sie w Holandii takze wszystko mam refundowane no i taka jest procedura. Chyba ze wyskoczy inny problem to wtedy od razu in vitro
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Ja lecze sie w Holandii takze wszystko mam refundowane no i taka jest procedura. Chyba ze wyskoczy inny problem to wtedy od razu in vitro
kolor nadzieji
Zobaczymy za którą wyjdzie i czy wyjdzie.[emoji6]
Mój też zaplanował 3
Nusimy sie Kochana trzymać wspilnej wersji. Że 1❤❤❤❤Zobaczymy za którą wyjdzie i czy wyjdzie.[emoji6]
kolor nadzieji
Co ja bym dała żeby po 7 latach niepowodzeń zobaczyć 2 kreski albo pozytywną betę[emoji28]
Nusimy sie Kochana trzymać wspilnej wersji. Że 1[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
kolor nadzieji
Kurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
Evelyn1919
To niekoniecznie jest oznaka niepowodzenia. W pierwszej ciazy tez mnie strasznie brzuch bolal. Nawet polecialam po tampony do sklepu. No ale wtedy sie nie przydalyKurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
Co ja bym dała żeby po 7 latach niepowodzeń zobaczyć 2 kreski albo pozytywną betę![]()
Może to dobry znak☺ może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.Kurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
kolor nadzieji
To mam nadzieję że u mnie też tak bedzie.To niekoniecznie jest oznaka niepowodzenia. W pierwszej ciazy tez mnie strasznie brzuch bolal. Nawet polecialam po tampony do sklepu. No ale wtedy sie nie przydaly![]()
Poczekam może przestanie bolec. Oby to coś dobrego choć na implantację to zdecydowanie za wcześnie.Może to dobry znak[emoji5] może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.
reklama
Evelyn1919
Dopiero pierwszaTo tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Podziel się: