ola32
Fanka BB :)
Wcześniej niż data wyznaczona przez lekarza na pewno nieAle tu możecie pomoc,jak myślicie warto robić sikanca wcześniej niz beta czy jednak lepiej poczekać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wcześniej niż data wyznaczona przez lekarza na pewno nieAle tu możecie pomoc,jak myślicie warto robić sikanca wcześniej niz beta czy jednak lepiej poczekać...
A badałaś prolaktyne po obciążeniu?Dziewczynki czy te wyniki są ok ? Tsh 1.4 ft3 3.21 ft4 0.89 anty tpo 1.19
Mój lekarz powiedział, że wynik 9.92 w 23 dniu cyklu jeet bardzo dobry i świadczy o przebytej owulacji. Nie kazał brać żadnych dodatkowych lekówJestem tu nowa, po 1 inseminacji, lekarz kazal mi tydzień później zrobić progesteron jesli wynik będzie poniżej 10 to brac Duphaston i dwa tygodnie po zabiegu zrobić betę.... Moze cos pomge jeśli chodzi o wynik...
Mój lekarz powiedział żeby normalnie funkcjonować jak gdyby nigdy nic, tego samego dnia pozwolił iść bez problemu biegaćJa w dnii IUI mialam wolne, wzięłam sobie urlop gdyż wolałam dmuchać na zimne... Pozniej wróciłam normalnie do pracy oszczędzając się... Teraz oczekuje dnia testowania
Wiem że mozna normalnie funkcjonować, ale pewnie gdyby sie nie udalo to miała bym zal do siebie ze mogłam wziąść ten dzień wolny a nie wzięłam... Ze moglam postąpić tak a nie inaczej... To z tym wolnym zależy też dużo od psychiki...Mój lekarz powiedział żeby normalnie funkcjonować jak gdyby nigdy nic, tego samego dnia pozwolił iść bez problemu biegać