reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny zazdroszczę wam tego podejścia do inseminacji już..... U mnie lekarz w klinice mówi, że jak mąż będzie miał dobre nasienie to najpierw z miesiąc dwa spróbujemy naturalnych starań z mocna stymulacja. W sumie to może lepiej bo ja tydzien po owulacji dostaje @. I inseminacja mi tu nie pomoże skoro podadzą mi żołnierzyki a zaraz dostanę @..... Choć tutaj na webinarze profesor jakiś się wypowiadał, że ja to od razu powinnam być skierowana na in vitro :/ .....
6 cykli z pregnylem i okres równo po tygodniu. No ale może faktycznie lepiej z dwa cykle spróbować czy w ogóle ta fazę lutealna idzie polepszyć....? Ehhhh :( niestety mam taki charakter ze ja się już na początku poddaje :(

reklama
Zgadzam się z tobą poprostu życie jest takie niesprawiedliwe a to my najbardziej na tym cierpimy my kobiety które pełne miłości chcą posiadać swoje małe szczęścia.
I totalnie szlag mnie trafia i płakać mi się chce jak czytam że jakieś tępe baby porzucają dzieciaki albo o nie nie dbają. Wczoraj znowu historia ze 5 letnie dziecko zostało samo na kilka dni bo matka poszła w tango, jakieś dwa tygodnie temu zmarl niemowlak zakatowany przez rodziców.... człowiek majatek by oddał i rękę i nerkę byle by to dzieciątko mieć a ktoś ma ot tak po prostu i nie szanuje tego....

Nie poddawaj się wszystko jest do przezwyciężenia tylko trzeba poszukać przyczyny i ja poprostu zwalczyć. Będzie dobrze [emoji3590]
Dziewczyny zazdroszczę wam tego podejścia do inseminacji już..... U mnie lekarz w klinice mówi, że jak mąż będzie miał dobre nasienie to najpierw z miesiąc dwa spróbujemy naturalnych starań z mocna stymulacja. W sumie to może lepiej bo ja tydzien po owulacji dostaje @. I inseminacja mi tu nie pomoże skoro podadzą mi żołnierzyki a zaraz dostanę @..... Choć tutaj na webinarze profesor jakiś się wypowiadał, że ja to od razu powinnam być skierowana na in vitro :/ .....
6 cykli z pregnylem i okres równo po tygodniu. No ale może faktycznie lepiej z dwa cykle spróbować czy w ogóle ta fazę lutealna idzie polepszyć....? Ehhhh :( niestety mam taki charakter ze ja się już na początku poddaje :(

I totalnie szlag mnie trafia i płakać mi się chce jak czytam że jakieś tępe baby porzucają dzieciaki albo o nie nie dbają. Wczoraj znowu historia ze 5 letnie dziecko zostało samo na kilka dni bo matka poszła w tango, jakieś dwa tygodnie temu zmarl niemowlak zakatowany przez rodziców.... człowiek majatek by oddał i rękę i nerkę byle by to dzieciątko mieć a ktoś ma ot tak po prostu i nie szanuje tego....
Dokładnie.
I właśnie tego Ci nie można robić, nie można się poddawać, nigdy!!! 🙂 Oczywiście że wszystkie mamy czasami gorsze dni, depresyjne wieczory ale trzeba się ogarnąć i iść dalej po swoje 🙂 zaufać lekarzowi i swojej intuicji. Nastawienie w głowie również jest bardzo ważne, dlatego tylko pozytywne myślenie chociażby nie wiem co 👍💪

Ja bym spróbowała mimo wszystko

Mój nowy członek rodziny

Załączniki

• 40FFD983-035A-4C9C-ACC4-CDFD0C38BF32.jpeg
    40FFD983-035A-4C9C-ACC4-CDFD0C38BF32.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry