Masz rację, byłoby cudownieAle byłoby super jakby nam wszystkim z IUI wrześniowych się udało![]()

Ha 29.06.2020 obchodziliśmy z mężem 1 rocznicę ślubu i dostaliśmy prezent w postaci 2 kresek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację, byłoby cudownieAle byłoby super jakby nam wszystkim z IUI wrześniowych się udało![]()
Ale super wam się ułożyłoMasz rację, byłoby cudowniei spotkalybysmy się na mamusia h czerwcowych
Ha 29.06.2020 obchodziliśmy z mężem 1 rocznicę ślubu i dostaliśmy prezent w postaci 2 kresekmoże jakby się teraz udało to byśmy mieli przedwczesny prezent na 2 rocznicę w postaci najukochanszego bejbika
![]()
O jej ale długo każą czekać.. A może bejbik już daje o sobie znać.?Byłam na becie, mówią ze wyniki raczej jutro wiec dziś bezalkoholowe spotkanieSwoją droga dzisiaj w nocy 4 razy wstawałam siku, nie zdarza mi się to nigdy, możliwe ze ta torbiel uciska mi pęcherz? To nie zapalenie bo nic nie boli.
DziękujeAle super wam się ułożyłogratuluję
![]()
Żebyśmy zdążyły jeszcze przed wakacjami urodzićmoże wrzesień będzie dla nas szczęśliwy!![]()
ja akurat mieszkam w Sopocie więc nad wodę bliskoŻebyśmy zdążyły jeszcze przed wakacjami urodzića później dzieciaczek do wózka i nad wodę
![]()
No to luksus maszja akurat mieszkam w Sopocie więc nad wodę bliskodziewczyny wy skąd jesteście? gdzie robiliście IUI ?