Hankaa
Fanka BB :)
Przykro mi kochana. Ale dobrze że się nie poddajesz :* trzymam kciuki za CiebieDziewczyny, niestety. Przygotowujemy się do in vitro.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochana. Ale dobrze że się nie poddajesz :* trzymam kciuki za CiebieDziewczyny, niestety. Przygotowujemy się do in vitro.
Bardzo mi przykroDziewczyny, niestety. Przygotowujemy się do in vitro.
Przykro miDziewczyny, niestety. Przygotowujemy się do in vitro.
Trzymam mocno kciukiDziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaz na tyle usg to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring - można mnie zapisać i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer![]()
Również życzę Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń , dużo zdrowia, szczęściaKolor nadzieji, mamy tego samego dnia urodzinyWszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin Kobietko!!
![]()
Trzymam kciukiHej dziewczyny!!
Jutro juz oficjalnie zaczynam przygode z in vitroDostalam okres wiec jutro z samego rana ide zbadac estradiol i progesteron i zaczynam zastrzyki... Ciekawe co to bedzie
Mialyscie jakies bardzo uciazliwe skutki uboczne od zastrzykow? Ja bede brac Gonal i Cetrotide.
No i po wizycie. W środę kolejne usg i w piątek lub w sobotę 3 iui
Chociaz powiem Wam, że dziś się lekko podłamałam, bo Doktor zasugerowała mi dziś, że zaleca 3 iui a później konsultacje co dalej. Jak spytałam czemu się może nie udawać to podała tyle przykładów schorzeń, że aż mnie to wystraszyło, mimo że wstępne wyniki mamy do re. Jak sobie radzicie z tym, żeby nie czuć, jakby to juz był powazny problem? Robicie dodatkowe badania? A może to jeszcze nie nasz czas po prostu i jesteśmy całkiem normalne/ zdrowe?
Dzis kieliszek wina.. w końcu sukces zaczyna się od lekko zluzowanej głowy! Za Nas Przyszłe Mamuśki![]()
To już jesteś bliżej niż dalej transferu teraz już szybko zleci . Nie znam się na polipach ale pewnie to nic złego . Ważne, że pozostałe wyniki są pozytywne . Trzymam nieustannie kciuki żeby wszystko przebiegło po Waszej myśli i naszej tu na forumDziewczyny mam wyniki histo-pat. - polip włóknisto-gruczołowaty (mógł być po lub przed ciążą - chociaz na tyle usg to chyba raczej PO się zrobił bo nie sądzę żeby nikt go wcześniej nie dostrzegł). Pod koniec tyg ostatnie badania, w pon usg tarczycy, we wtorek monitoring - można mnie zapisać i jak będzie ok to na początku maja - chyba w majówkę transfer![]()
Przykro mi.Dziewczyny, niestety. Przygotowujemy się do in vitro.