reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć Kochane.
Nie udzielam się zbyt często ale czytam Was na bierząco.
Mam do Was pytanie być moze ktoraś z Was tak miała albo znacie kogoś kto tak miał i okazalo się, że wszystko ok.
W 25dc zaczęłam plamić na brązowo zaczoł mnie brzuch boleć typowo jak na @ trochę mnie to zdziwilo poniewaz moje cykle sa dosc dlugie 30-32 dn. Te palmienia są typowo brązowe z takimi nitkami jak wiecie jak juz konczy sie@ dziś juz 3 dzien tak mam ale bez bolu brzucha owszem mam tak czasem ze zaczynam plamic ale na drugi dzien jest juz normalny@ a tu 3 dzien te dziwne palmienia zaczynam sie denerwowac tym bardziej ze moja gin chora i nie wiadomo kiedy zacznie przyjmowac . Myslicie ze to moze wina lekow ? Bo w tym miesiacu niestety dopadl mnie covid i nie zycze nikomu naprawde .

Ja kurcze dziś jestem 4 dni po iui i jakoś tak dziwnie mnie podbrzusze pobolewa już chyba świrować zaczynam. Póki w pracy to nie myślę ale już w domu to co innego ech

reklama
Do góry