reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzis 14dpt. Ale betę mam z wczoraj. Jutro robie weryfikację. Testu nie radzę robic. Lepiej od razu betę. Czekam na Twój wynik baaaaardzo
I jak tam beta? Wszystko ok?

@agawid i @OnaGoska piekna serie nam tu zapodalyscie i dajecie nadzieje 💪

Jesli mozecie to opiszcie swoje historie. Reszta fajterek moze skorzysta. Ja wiem ze uwielbiam je czytac !

Pamietam ze ktoras dziewczyna pisala ze marzy zeby uaktualnic statystyki na gorze tego postu. Ciekawe czy to ktoras z was nowe mamuski byla?

@eij postaraj się nie zamartwiać. Nie wiem jak jest z borelioza w ciąży ale ważne, że można leczyć. Może od innego lekarza dowiesz się coś więcej 😀 będzie dobrze a twoje dzieciaczki nic nie odczują zobaczysz 😘

Dziękuję 😀 zabieram jednego. Dam znać po. Będę mieć dużo czasu, bo mąż mi już zapowiedział że od jutra nic nie robię ha ha no zobaczymy...
Na implantację pomaga ponoc ananas i orzechy brazylijskie. Ja jadłam 2 plasterki ananasa i garść orzechów przez 3 dni. Czy pomogło nie mam pojęcia, na pewno nie zaszkodziło :) życzę żeby kropek zadomowił się u mamusi :)

reklama
Do góry