Karola z nadzieją
Fanka BB :)
O, teraz doczytałam. W tej samej klinice miałamJa miałam punkcję w Gdańsku w Invicta, jak Ty, wiec bardzo mocno wierze w Twoje słowa, dały mi cień nadziejidziekuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, teraz doczytałam. W tej samej klinice miałamJa miałam punkcję w Gdańsku w Invicta, jak Ty, wiec bardzo mocno wierze w Twoje słowa, dały mi cień nadziejidziekuje!
Hej, ja tez czułam się fatalnie po punkcji…i do tego miałam swiezy transfer, wiec te ogromne ilości tabletek dopochwowych, auć…niemiło wspominam [emoji85] mi w invicie tez dali znac po 6dniach, w dniu transferucierpliwości dużo życzę, bo to czekanie jest straszne [emoji85]
O, teraz doczytałam. W tej samej klinice miałamwiec 6 doba będą dzwonić
![]()
DziękujeO matulu, to ja Ci totalnie współczuję wstecz, chyba bym nie dala rady tam jeszcze czegokolwiek włożyć.. silna babka z Ciebie![]()
Dziękuje [emoji3526]
Jak nie dzwonią to bardzo dobry znak [emoji1307]
Na stałe się leczysz w Invicta Gdańsk?
To bardzo stresujący moment, ale będzie na pewno pięknie. Pobrali, nie dzwonią to wszystko idzie dobrym toremKamień z serca, bo nie chciałam sama wydzwaniać, ale stres ogromny.
Lekarza prowadzcego mam w Invicta Gdynia, bo mam bliżej, ale na pick up i transfer wysyłają do Gdańska. A Ty?
A masz PCOS? I ile pobrali, przypomnisz?Mnie troszkę Doktor "nastraszyla", sugerowała, że skoro się nie udaje, to może być problem z moimi komórkami. Mam wysokie Amh wiec sugerowała że pierwsza punkcja to mogą iść komórki w smietnik. Mega się wystraszyłam.
Zadowolona jesteś z Gdańska?
Podejrzenie PCOS i IO.A masz PCOS? I ile pobrali, przypomnisz?
Hmm ogólnie tak, ufam mojemu lekarzowi, ale chyba 100% będę zadowolona jak zajdę w ciążę i urodzę nasz mały cud [emoji3059] póki co 4 IUI i 2 ciaze biochemiczne i 2 nieudane transfery [emoji2372]