mylenne
Fanka BB :)
Hmm nie wiem w sumie jaką czułość ma ten popularny facelle z rossmanaA jaką czułość testu miałaś ?

EDIT: doczytałam na stronie, że ma czułość 10 więc może dlatego już wyszedł jakiś cień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm nie wiem w sumie jaką czułość ma ten popularny facelle z rossmanaA jaką czułość testu miałaś ?
Trzymam kciuki, będzie dobrzeHmm nie wiem w sumie jaką czułość ma ten popularny facelle z rossmana
EDIT: doczytałam na stronie, że ma czułość 10 więc może dlatego już wyszedł jakiś cień![]()
Robiłaś iui na cyklu naturalnym?Czyli nie zwariowałam
Tak bym chciała żeby to było to!![]()
Niestety nie na naturalnym, byłam stymulowana.Robiłaś iui na cyklu naturalnym?
Jeśli tak to na pewno plus bo wtedy można wykluczyć że coś ze "wspomagania" przekłamuje wynik![]()
a bralas coś na pekniecie? Typu ovitrelle?Niestety nie na naturalnym, byłam stymulowana.
To leć na betę jutro i będziesz wszystko wiedziałaNiestety nie na naturalnym, byłam stymulowana.
Dzięki ale jutro właśnie nie dam rady bo mam delegacje do innego miasta, dopiero we wtorek rano planuję zrobić test, jeśli będzie wciąż krecha polece na betęTo leć na betę jutro i będziesz wszystko wiedziałaja byłabym dobrej myśli
Tak, brałam Ovitrelle.a bralas coś na pekniecie? Typu ovitrelle?
On niestety może się utrzymywać w organizmie i dawac fałszywie dodatni test. Bhcg z krwi rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki by jednak to była ciazaTak, brałam Ovitrelle.
Dzięki, będę robię wt/śr betęOn niestety może się utrzymywać w organizmie i dawac fałszywie dodatni test. Bhcg z krwi rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki by jednak to była ciaza