reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzieki dziewczynki za kciuki, przydały sie :tak: Dzisiaj bylam na kolejnej wizycie i naszczęscie endo urosło:-) dziś co prawda miało tylko 6mm ale IUI mam na poniedziałek więc do tego czasu napewno będzie ok. Pęcherzyk ma 16mm wiec też jeszcze musi podrosnąć:tak: Martwi mnie tylko jedno co jak poniedziałek to za późno???? jesli w niedziele pęcherzyk pęknie??? jak myslicie jest taka mozliwosc???? na wizycie nie wpadłam na to zeby o to zapytac byłam taka szcześliwa że to edno uroslo i że IUI sie odbedzie ze o niczym nie myślalam:-p Mam nadzieje ze ta doktor wie co robi, mam testy owu w domu i bede je robić dzis na tescie byla bardzo bladziutka druga kreseczka, więc myśle ze dopiero w niedzielę test powinien być pozytywny no i w pon rano akurat dobry czas na IUI. Ale sma nie wiem...:confused:
nanusia, sylkabecia trzymam kochane mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze IUI oby były szczęśliwe:tak:
Asiiek z Ciebie tez kciuki zacisniete oby @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxii moze to bedzie idealny czas..u mnie za pierwszym razem gin zle wyliczyl i przyjechalana iui jak bylo juz za pozno....ale u Ciebie moze byc co innego..oby sie udało..a który to dzien cyklu??
mi se wydaje ze moje dydki robia sie wieksze wiec chyba @ przylezie:-( tzn nie bola...no nic czekam dalej

hej dziewczyny!! już po zabiegu, od jutra duphaston w poniedziałek podgląd czy jest ciałko żółte i dwa tygodnie czekania. Mój dzisiaj też się zestresował bolał go brzuch że może jego wynik będzie zły, ale wyniki ma całkiem dobre. Trzymam za was mocno&&&&&&!!!! Asiiek czasem chłopa trzeba do pionu postawić, ale będzie dobrze.

hej dziewczyny!! już po zabiegu, od jutra duphaston w poniedziałek podgląd czy jest ciałko żółte i dwa tygodnie czekania. Mój dzisiaj też się zestresował bolał go brzuch że może jego wynik będzie zły, ale wyniki ma całkiem dobre. Trzymam za was mocno&&&&&&!!!! Asiiek czasem chłopa trzeba do pionu postawić, ale będzie dobrze.
to u ciebie zawsze przed IUI badają nasienie męża jeszcze ???

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze IUI
u mnie nie zbyt dobrze, pęcherzyki nadal rosna wolno i dziś zastrzyk Fostimonu -ciekawe czy z tego cokolwiek będzie w tym cyklu...chyba podłamałam się, nie wiem czemu te pęcherzyki rosna tak wolno - organizm się zbuntował??:szok:moze ten cykl odpuścić z IUI - jak myślicie? Czy te pęcherzyki co rosną wolno to będą prawidłowe?Może ktoś miał taki problem...?
w poniedziałek następna wizyta

to u ciebie zawsze przed IUI badają nasienie męża jeszcze ???
Z tego co ja wiem to często przed zabiegiem badają nasienie, jeżeli wcześniej wynik był słaby...

dwa tygodnie, to niby nie dużo, a w tym przypadku strasznie się ciągnie. Trzymam kciuki, żeby był plusik!!!

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze IUI
u mnie nie zbyt dobrze, pęcherzyki nadal rosna wolno i dziś zastrzyk Fostimonu -ciekawe czy z tego cokolwiek będzie w tym cyklu...chyba podłamałam się, nie wiem czemu te pęcherzyki rosna tak wolno - organizm się zbuntował??:szok:moze ten cykl odpuścić z IUI - jak myślicie? Czy te pęcherzyki co rosną wolno to będą prawidłowe?Może ktoś miał taki problem...?
w poniedziałek następna wizyta
A ile mam ten Twój pęcherzyk??? i Który masz dzień cyklu???

Ja tez juz po:). Rano 8ej okazało się,że pęcherzyk pęka i wszystko ok, ale lekarz mówił,że lepiej jak pęknie i zrobimy IUI o 16tej, wiec przez ten czas szlajaliśmy się z mężem po okolicznych miejscowosciach, bo do domu nie oplacalo się wracac.
No wiec, gin powiedzial,ze maz ma tak pokazna armie, ze mu szkielko az skakalo;) i kazal pogratulowac mężowi.;)
No teraz trzeba czekac. Gin powiedzial,ze wiekszosc IUI ma udanyh, ale zaluje,ze nie potrafi powiedziec komu sie moze udac a komu nie - ja tez zaluje, ale o zrobic;)
Teraz czekam cierpliwie na 21.01, chociaż kolo 18tego mam wybarac sie na wizyte kontrolna, zeby sprawdzic czy z tej maki jeszcze jakis chleb bedzie;)

reklama
Do góry