no sama jestem w szoku ale mowił że organizm wypoczęty od clo to lepiej działa
mam stresa wiesz!!! i to dużego
To o ktorej mamy trzymac kciuki? IUI bedzie na peknietym pecherzyku?
Powodzenia, tym razem musi sie udac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no sama jestem w szoku ale mowił że organizm wypoczęty od clo to lepiej działa
O matko ale gigantnanusia to kiedy jedziesz do szubina?
ja wczoraj miałam giganta pęcherzyka 27mm dzisiaj pregnyl a jutro wiecie co
No właśnie o której trzymać kciukaski???&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&no sama jestem w szoku ale mowił że organizm wypoczęty od clo to lepiej działa
nanusia to kiedy jedziesz do szubina?
ja wczoraj miałam giganta pęcherzyka 27mm dzisiaj pregnyl a jutro wiecie co
Pysilinka zobaczysz uda się!!!cześć dziewczyny, musiałam się troszkę pozbierać, jakoś mimo że zakładałam ze 1 IUI się nie uda to jakos bardzo przezyłam te porażkę.
w każdym razie pozbierałam sie i zaczynam od nowa![]()
Kochana to bardzo mono trzymam kciuki zeby sie udała iuisuzi ja tez byłam dwukrotnie w ciązy od drugiej w marcu miną 3 lata od tamtej pory nie możemy zaskoczyć miedzy czasie - relaksowaliśmy się na wyjazdach, odpuszczaliśmy jak nam radzili wszyscy. Robiliśmy badania w kierunku obumarć które nic konkretetnego nie wniosły ( podobno komórki NK były podwyższone na które brałam sterydy przez pół roku) potem zrobiła mi się torbiel która nie chciała zniknąć nawet po leczeniu wiec we wrześniu miałam laparoskowie i przy okazji drozność jajowodów, potem dwa cykle naturalnie nie udało się i zdcydowałam ze chce juz IUI.
Troszkę nasienie mojego M jest wolne ale tak pozatym to wydaje się być wszystko ok wg lekarzy chociaż ja czuje ze coś mi nie gra ale nie wiem co może to intuicja może już troszkę brak sił na takie bezczyne siedzenie i starania naturalne nie wiem sama .... :/
to taka cała historia nasza
w druga ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań na testach owulacyjnych bez zadnych innych wspomagaczy