reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dzięki dziewczyny to jest 6 tydzień i 2 dni. Mam takie zmienne nastroje że szok raz jestem w euforii że jest wszystko dobrze ( ostatnia ciąża zakończyła się w 6 tygodniu) a raz że coś może być nie tak.
Nanusia za te wszystkie badania dużo nie zaplaciłać. Toksoplazmozę miałam robioną w czerwcu więc chyba nie będzie konieczna, zobaczymy.

reklama
cześć babeczki -ja bylam 8 dni bez kompa,ale juz jestem...po poronieniu dzialaliśmy te 2 cykle ,ale nic z tego -wczoraj dostalam znowu @...w tym i kolejnym cyklu jeszcze podzialamy (chcialam zrobic 2 m-ce przerwy ,ale mąz mowi ,zeby dzialać) i jak w kwietniu,maju przyjdzie zwrot pitów to idziemy na IUI bo sie kurka wykończę.....

mysle o InviMedzie w Poznaniu...na 1 IUI trzeba szykować 1000zl

chyba,ze ktoraś z Was robilą gdzieś indziej i poleca:))

witam Was i ściskam :))
hej kochana:)
maćku i sylkabecia poleca pewnie klinikę przy szpitalu chyba przy polnej wtedy nie płacisz za zabieg
a nanusia może polecić śmiało Szubin tam zapłacisz tylko 650 zł
No wiesz USG to standard w ciazy chyba, a cytologii osttanio nie chcialam to zrobil teraz bo od ostatniej minal mi juz ponad rok. A piersi badal pewnie dlatego,ze mozna sie teraz przeziebic piersi i moga byc klopoty:)

Ach , zapomnialam napisac,ze mam juz karte ciazy i cala teczke dokumentow dostalam;) ( wlacznie z teczkami;) )
cena jak napisałam bardzo zwykła chyba ogólnie nie jest drogi

zmykam bo już pizza się upiekła:)

Mama ja polecam Polną przez mojego lekarza, który wypisał skierowanie nic mnie nie kosztowało. Same leki i wizyty to już jest spory wydatek.

Ostatnia edycja:
LOPOP- cześć kochana i dzieki :))
SYLKABECIA- dziekuje...mialam tam robić badanie mąża ale w koncu wybraliśmy InviMed na Szelągowskiej...

czyli Ty placilaś za wizyty u Twojego gina z Polnej a potem zabieg w szpitalu ???

NANUSIA,SYLKABECIA- tak wogole to widze,ze Wam sie udalo!!!!!!!!!!!!!!gratki kochane-jak milo!!!super,ciesze sie i życze spokojnej ,pięknej ciąży:tak::tak::tak:

LOPOP- a Macku też miala IUI ???????????????????

SYLKABECIA- kochana a napisz mi prosze w czym u Was byl "problem "???? bo u mnie jest cienkie endo i dzidzia nie ma w co sie zagniezdzić i nie wiem czy to sie kwalifikuje do IUI czy jest sens robić ....

no i jak mozesz napisz nawmiary na gina-nazwisko ,tel.zeby sie umówić..

Ty chodzilaś wczesniej też do dr Jenka tak jak ja czy to inna babeczka ??

reklama
Do góry