reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie!
Chciałam się do Was przyłaczyć jeśli pozwolicie.
Napiszę troszkę o swojej sytuacji.
O dzidziusia staramy sie z mężem juz ponad 2,5 roku z małymi przerwami i do tej pory nic:-(Tak bardzo chciałabym zostać mamą tym bardziej, że pracuje z dziećmi i ciągle słysze moje koleżanki jak sobie opowiadaja moja córka to to zrobiła, a synuś to......Serce mi wtedy pęka.I te ciągłe pytania rodziny, a po slubie jestesmy prawie 6 lat-ja nie chciałam odrazu dzidziusia, bo chciałam skończyć studia, popracować-bardzo żałuje, że odwlekałam te starania.
Ale wiem, że musimy zrobic wszystko żeby stać sie rodzicami.Dlatego po 5 m-ach stymulowania Clo zdecydowalismy sie na inseminacje w Radomiu-dzis dostalam Pregnyl, a jutro próbujemy-troszkę sie denerwuję, ale nie możemy sie poddawać -Wam też zycze duzo wytrwałości i wymarzonych 2 kresek na teście

reklama
Witajcie!
Chciałam się do Was przyłaczyć jeśli pozwolicie.
Napiszę troszkę o swojej sytuacji.
O dzidziusia staramy sie z mężem juz ponad 2,5 roku z małymi przerwami i do tej pory nic:-(Tak bardzo chciałabym zostać mamą tym bardziej, że pracuje z dziećmi i ciągle słysze moje koleżanki jak sobie opowiadaja moja córka to to zrobiła, a synuś to......Serce mi wtedy pęka.I te ciągłe pytania rodziny, a po slubie jestesmy prawie 6 lat-ja nie chciałam odrazu dzidziusia, bo chciałam skończyć studia, popracować-bardzo żałuje, że odwlekałam te starania.
Ale wiem, że musimy zrobic wszystko żeby stać sie rodzicami.Dlatego po 5 m-ach stymulowania Clo zdecydowalismy sie na inseminacje w Radomiu-dzis dostalam Pregnyl, a jutro próbujemy-troszkę sie denerwuję, ale nie możemy sie poddawać -Wam też zycze duzo wytrwałości i wymarzonych 2 kresek na teście

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& i witam na forum:-)

Magdusia jeśli mozna zapytać to u jakiego lekarza masz IUI?
W Radomiu pracuje lekarz z Novum warszawskiego którego mogę bardzo polecic.

aha i nie ma co się matwić nic strasznego - będzie dobrze

buziaki i kciuki dla wszystkich dziewczyn po IUI, przed IUI i w trakcie IUI.:-)

Magdusia &&&& powodzenia:)

Dziewczyny już po zabiegu jestem i pogodzona z utratą fasolki
mam nadzieję że maj okaże się życzliwszy dla nas staraczek
&&&& za wszystkie dziewczyny

Hej-już jestem po 1 IUI i naprawde nie ma sie czego bać, a czy efekt będzie, to okaże sie za 12-14dni(to będą bardzo długie dni).
Ja miałam robioną IUI przez Dr Marcina Wozniaka i on podobno ma coś wspólnego z Novum. Ja leczyłam się u dr Czekańskiego tez w Radomiu, ale on nie wykonuje takich zabiegów wiec mnie skierował do kolegi. O i tak to u mnie jest-powodzenia w staraniach dziewczyny i dzięki za miłe przyjęcie:-)

reklama
Do góry