reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Agusia zawsze początki bywają trudne, ale jak to mój teść mówi: "Co Cię nie zniszczy to wzmocni :-)"Powodzenia!
Atyde jaki ty miałaś pomysł na własne życie? Podejrzewam, że coś podobnego do mnie- ja szycie firan, drobne przeróbki krawieckie- uwielbiam. U mnie problem to miejsce, które mam na postawienie sprzętu, ale to mała wiocha zabita dechami i pozyskanie klienta wymagałoby dużo czasu- choć paru stałych bym miała, ale właśnie te świadczenia- znając życie to akurat jak bym się porwała z motyką na wiatr to by mi się udało zajść w ciążę.
PS czy któraś z Was wie jak potoczyły się losy Dagamit- założycielki tego forum?

reklama
Witajcie wieczorową porą dziewczyny!
Sylha mój gin mówił o badaniu wrogości śluzu(może plemniki z tego powodu nie mogą dotrzeć do celu)mówił te o badaniu posiewu czy nie ma jakiś bakterii no i cytologia też.
Ja swój urlop mam od 18 lipca do 5 sierpnia-3 tyg. a co-naprawde rzadko chodze na urlopy, to poszalałam, ale planów wyjazdowych nie mieliśmy, bo wierzyłam, że uda mi sie spełnić wtym roku swoje marzenie i wtedy wyjazd by nie wypalił gdzies dalej,a ze tak sie potoczyło to pojedziemy nad morze

Niema co się teraz spieszyć kobitki z zakładaniem czegoś swojego jak planujecie ciąże bo tak to przynajmniej będziecie miały stałą pensję nawet jak pójdziecie na L4 to was nie zwolnią i jakiś dochód będzie a tak to rzeczywiście nie miałybyście żadnej pensji.Ja to założyłam działalność przed planowaniem IUI także na pracę na razie nie liczę bo szkoda mi zamykać czegoś co ledwo otworzyłam a z praca u nas jest ciężko.

wydaje mi się, że założycielka forum Dagamit była w ciąży i chyba już na wylocie więc raczej już urodziła i może nic nie ma napisane o tym-tak mi sie wydaje, ale pewnosci nie mam

Magdusia mój poprzedni gin mi mówił o wrogości śluzu, ale ten tego mi nie zlecił, podejrzewam, że jak widział wyniki M to od razu zaproponował IUI

Ja marzę o własnym sklepie odzieżowym, gdzie mogłabym sprzedawać oryginalne,niepowtarzalne stroje własnego projektu. Teraz mam kilka klientek i tak sobie dorabiam.

Hej dziewczyny,
Niech się ta pogoda już taka wstrętna już skończy bo doła dostaję!!!!!!
Atyde- kiedy masz wizytę u ginia?
Magdusia- kiedy badania?
Agusia jak przygotowania do IUI i działalność?
GizaS- trzymam&&&&&- daj cynka z testem.

Pozdrowienia dla pozostałych staraczek.

hej, sylha, jeszcze nie mam ustalonej wizyty, bo w środę odbieram ostatni wynik z AMH i wtedy będę się umawiać na konkretny termin.

ale dziś mam doła, głębokiego jak rów mariański. Już druga koleżanka z pracy przyniosła mi zaświadczenie o ciąży- 3 miesiąc. ona jest przeszczęśliwa a ja smutna i wściekła.:wściekła/y:

nawet nie mam siły płakać, jestem taka zmęczona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atyde też ma takie dni, jak się dowiem, że kolejna dziewczyny z mojej miejscowości będzie mamusią- u mnie w pracy jest dobra w tych klockach donosicielka- o niczym innym ze mną nie gada tylko o dzieciach- już jej odpowiednio "odpowiedziałam":szok:- taką miała minę!Nie ma jak to pracować z chłopakami:cool: Nie wiem dlaczego tak jest, że my musimy jeszcze trochę poczekać na tą kruszynkę, ale Atyde po to chodzisz do lekarza, żeby Ci pomógł spełnić marzenie, a chyba lepiej teraz poczekać i żeby się maleństwo zdrowe urodziło!!!
Pędzę na poranny nordic walking:tak:
Miłego dzionka przyszłe mamusie!

Do góry