Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przede wszystkim kwas foliowy np Folik Papierosy też odkładamy na bok - jeśli palisz oczywiście . Staraj się jeść domowe posiłki bez fast foodów. Dużo owoców i warzyw No i pamiętaj jemy dla dwojga a nie za dwóch
Hej Dziewczyny
Przed ciążą żyłam bardzo aktywnie, uprawiałam sport regularnie, jadłam raczej zdrowo i domowo. W ciąży regularnie chodzę na basen, spacery - jestem aktywna. Z jedzeniem trochę mi ten mój maluch namieszał.. to co kochałam do tej pory, jest teraz często nie do przełknięcia wmuszam w siebie kasze, ryże czy mięsa na obiad, choć wcześniej to głównie jadłam. W I trym miałam odrzucenie od wody, choć na szczęście mi minęło bo tylko to pijam. Natomiast mam ogromny apetyt na słodycze, gdzie przed ciążą bardzo mało ich jadłam. Któraś z Was ma podobnie?? Jak sobie radzicie? Ja się powstrzymuję, ale potrafię non stop myśleć o ciastkach - masakra :/