u nas dokładnie,( ale to w 100%, ) jak napisała moja przedmówczyni.czy ktoras pociecha ogranicza juz spanie do jednej drzemki dziennie?
Wczoraj spał tylko godzinkę i to o 10 rano

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas dokładnie,( ale to w 100%, ) jak napisała moja przedmówczyni.czy ktoras pociecha ogranicza juz spanie do jednej drzemki dziennie?
U nas dość długo jest tylko jedna drzemka. Ale to nie zmienia faktu,że dziczeje później do 23,a ostatnio zasypia tylko na rękach. Normalnie zrobiliśmy wielki krok do tyłu jeśli chodzi o usypianie:-( Nawet jak był malutki to zasypiał sam,bez cudowania,a teraz? Ręce mam prawie do ziemiczy ktoras pociecha ogranicza juz spanie do jednej drzemki dziennie?
o matko! to co bylo wczesniej skoro teraz budzi sie 2 razy!U nas lepsze nocki odkąd daję małemu kaszę w butli na noc. ( chyba go głodziłam) Jak zaśnie przed 20 to przebudzi się po połnocy i dalej zasypia a na butle budzi sie między 3-5 potem go bierzemy czasami do siebie i spimy do 6. A dzis nawet do 6:45
teraz jak o północy się obudzi to przewracam go na drugi bok i śpi dalej, a wcześniej to były pobudki o 00;00 , 02;00, 04;00 05:00 i 06;00o matko! to co bylo wczesniej skoro teraz budzi sie 2 razy!
najgorsze jet to, ze jutro chcemy wlasnmie wyjechac ok,.3 w nocy, a jak sie zbudzi, to bedzie jeczec w samochodzie![]()
Ja myślę że w samochodzie będzie bujać to będzie spała .