Za każdym razem, kiedy robię webinar związany z profilaktyką myślę o Kasi. Kasiulka _1980 była mamusią Hani i Majeczki, moderatorką na BB, świetną dziewczyną. Pomimo walki, wiary, ogromnej siły i chęci życia została pokonana przez chorobę. I dlatego proszę. Obejrzyjcie ten webinar. Przez wzgląd nie na nią, tylko na siebie. I uwaga! Kasia miała niestety pecha do diagnostów, ale do końca do mnie pisała, żeby dziewczyny się badały. A ja do końca wierzyłam, że stanie się cud.
Dlatego - obejrzyj. Posłuchaj, a przede wszystkim zadbaj o siebie.
Startujemy, w poniedziałek 15.11 o godź. 19:30 Kliknij w ten link lub wejdz na facebook bb
I pamiętaj. Profilaktyka, to nie tylko ochrona przed nowotworami, ale szansa na zajście w ciążę i cieszenie się macierzyństwem. Z dr n. med. specjalistą położnictwa i ginekologii Filipem Dąbrowskim porozmawiamy o tym, jak zaplanować badania, kiedy nie zwlekać, gdzie szukać pomocy. Czekamy również na wasze pytania. Możecie je zadawać w trakcie spotkania.

Dlatego - obejrzyj. Posłuchaj, a przede wszystkim zadbaj o siebie.
Startujemy, w poniedziałek 15.11 o godź. 19:30 Kliknij w ten link lub wejdz na facebook bb
I pamiętaj. Profilaktyka, to nie tylko ochrona przed nowotworami, ale szansa na zajście w ciążę i cieszenie się macierzyństwem. Z dr n. med. specjalistą położnictwa i ginekologii Filipem Dąbrowskim porozmawiamy o tym, jak zaplanować badania, kiedy nie zwlekać, gdzie szukać pomocy. Czekamy również na wasze pytania. Możecie je zadawać w trakcie spotkania.