krolcia
Fanka BB :)
OKrolcia - wciągu 1,5 mies Tori spadła z wagi o 400g, urodziła się 3200, na 1,5mies. miała 4kg, na 3mies 5600, no a teraz tylko 5200... nie mam pojęcia czemu

Może waga im się zepsuła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OKrolcia - wciągu 1,5 mies Tori spadła z wagi o 400g, urodziła się 3200, na 1,5mies. miała 4kg, na 3mies 5600, no a teraz tylko 5200... nie mam pojęcia czemu
My ważymy 7420 i mierzymy 73 cm ;-) Taki mój mały wielkolud. I byłam z niego dumna, bo nie płakał jak ostatnio tylko troszkę pomarudził przy ukłuciu w udo ;-)
OOOOOO a mi sie wydawało, że Hubert to duzy na swój wiek ;-)A jakie miał "wymiary" jak sie urodził??No to coś w deseń mojego małego. Z tym, że on taki długi był już po równych 3 miesiącach.....
Zaskoczył mnie dzisiaj. Śpi za zwyczaj od 21 do 8 rano.. A dziś już od 16.30 "zrobił sobie noc"... :/
OOOOOO a mi sie wydawało, że Hubert to duzy na swój wiek ;-)A jakie miał "wymiary" jak sie urodził??
3300g i 56cm... więc rewelacji nie było... Taki w sam raz.. a teraz mam problemy żeby go unieść.